Sta je potrebno da ima ta osoba da bi vas zavela?
Sta je potrebno da ima ta osoba da bi vas zavela?
Pa kad se zatreska u neku-nekog, mož' da ima šta hoćeš, taj više ne ume da vlada sobom...
Mene može da zavede i neko ko nije alfa što ne znači da ako nije alfa da je šonja...
Tačno tako Fajf...A ima i onih umušljenih muškaraca (a i žena), koji misle da su oni jedinstveni....ali samo oni tako misle, dok mi sa strane nismo stekli takav utisak....Al' nema veze oni sebe i dalje doživljavaju ''alfama''...
Lično, ne volim muškarce koji se deklarišu kao neki ''mačo-mani''ili koji se za takve smatraju. E baš zinat, takvog neću da primetim...
Što je prirodniji, svestan sebe i svojih mogućnosti, pritom mislim da je čovek stvarno na zemlji a ne da nosom para oblake, meni je interesantniji i privlačniji a ti naduvani baloni... pa pa
Slazem se Saga i Fajf. Ali mnogo je vise danas umisljenih i iskompleksiranih i muskaraca a i zena nego normalnih i romanticnih osoba... Ja sam bila jedno vrijeme u potrazi za romantikom... Ma.. digla ruke davno. To je valjda izumrlo...
Nije izumrlo, ali definitivno je to sve teže naći, a i društvo je takvo da ako neko ne daj Bože prizna da je romantičan i tako se i ponaša i ophodi prema damama, devojkama, uopšte ženskom rodu, bude izvrnut ruglu svog društva, i predmet ismejavanja... na žalost...
jao kad vidi kojica temu
pa ništa niste naućile
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
alfa muzjak je onaj koji ne mora da zove, nego same dolaze.