не знам што не волите 8. март....шта фали том празнику? сваки дан је добар за поклон, па тако и 8. март....
не знам што не волите 8. март....шта фали том празнику? сваки дан је добар за поклон, па тако и 8. март....
где си пошла с крмељиве очи
Baš tako Pričo...
Jedan od lepših poklona za 8. Mart, a koga se sećam je bila velika crvena jabuka i lepa crvena ruža, koju je neko tada ostavio na mom prozoru, kad sam bila student.
Prozor je gledao na jednu ulicu, a bio je u prizemlju ...i tako, neko je ostavio pred zoru to lepo iznenađenje koje pamtim i dan danas. Bilo je vreme velike krize, početkom devedesetih. Nije se imalo, ali eto...neko se setio i ostavio taj poklon, koji je bio efektan da ga pamtim i dan danas.
Bila je to, prava stvar u pravom momentu
tema je i postavljena uopšte
иначе волим књигу као поклон. то не може да омане, јер особе које ми поклањају знају шта волим да читам...додуше, једном се десило да сам добила на поклон књигу која ми се уопште није свидела (од колегинициних пријатеља, дакле људи који ме и не знају добро, али су хтели да изразе љубазност), а већ сам имала примерак у библиотеци...и дан дањи имам те две књиге и не знам шта ћу с њима...
а нисам од оних који поклањају оно што су већ добили као презент, па им се не свиђа...некако ми је то баш - фуј.
da bi mi neko poklonio knjigu,mora dobro da zna šta volim i uvijek se radujem ,ali isto me raduje i dobar CD ili ešarpa ..e,to baš volim
колико смо различити...ја не бих знала шта да радим с ешарпом
a zašto se kaže Poklonu se u zube ne gleda
Sad kad pročitam i ja sve ove odgovore mislim da ako bih kojim slučajem bila u situaciji da nekoj od vas treba da kupim poklon, da bih poklonila osmeh i lepe želje
може цвеће, то ме увек обрадује
meni može milka čokolada za celim lešnikom, eto
ево, на пример, обрадовала бих се кутији earl grey чаја
Najvolim kad od dece dobijem čestitku izrezanu u obliku srceta,
a unutra nešto nažvrljano..
Večnost je čista sadašnjost.
meni bi najlepšiji poklon bio od Njega, bilo šta, samo da se sam jednom u životu seti da bi bilo lepo ponekad me obradovati nečim... eto, samo taj gest da sam poželi to da uradi, pa makar to bila i čokoladna bananica
poznato mi je..eto nedavno sam.povodom Praznika, dobila od kolega nešto što sasvim sigurno neću nikad staviti na sebe..i pristojna sam bila al se nešto nisam previše obradovala
mišljenja sam da ljudi koji poklanjaju na neki način time pokažu koliko poznaju osobu koju daruju..mene slabo poznaju u kolektivu..izgleda da me svi na Razbibrigi bolje znaju