Da li je to kultura, stil pisanja, interesantne teme koje postavlja, gramatika ili jednostavno da bude dobra i prijatna osoba?
Da li je to kultura, stil pisanja, interesantne teme koje postavlja, gramatika ili jednostavno da bude dobra i prijatna osoba?
sve to treba da ima, i još pride toleranciju, poštovanje tuđeg mišljenja, da bude svestan toga da je nemoguće da se svi slože oko iste teme... setiću se ja još šta treba
Mislim da ne treba ni da se neko ponizava i sikanira ako ne mislimo isto... ili ako ti neko nije simpatican...
To treba da bude obostrano slažem se...
izdrzljivost
Da.. izmedu ostalog...
форумаш просто мора да буде на форуму већи део времена, па ће онда све друго да дође до изражаја
где си пошла с крмељиве очи
mora da se stopi sa forumskim načinom života
A to je koji nacin? Ovako nesto....
jeste poželjno je nekoliko puta dnevno prije i poslije jela
bolje da se tema vikala "kako da pošten forumaš preživi u ovom surovom sfetu"
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
sve je ovo realno
virtuelnom
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Forumaš je forumaš, sa ili bez kvaliteta. Čim se pojavi na forumu i počne da postuje, postaje forumaš. E sad, da li ima i kakvih ima kvaliteta ili nema, zavisi šta ko očekuje od forumaša, kao i vremena koje provede na formu, jer posle izvesnog vremena svaka laž ili istina, svako foliranje ili iskrenost dođu do izražaja.
Isto kao i u realnom svetu tako i ovde, ljudi ima raznih. Kulturnih, vaspitanih i obrnuto. Ne možemo svi voleti isto ili znati isto. Tolerantnost je ono što održava forumaša na forumu, isto kao i u realnom svetu, samo što u realnom svetu verovatno neke ljude nikada ne bi ni upoznali, a opet se sa nekima nikada ne bi družili, a delimo isti forumski prostor.
Bitno je da ne postoji nekih provokacija i prozivanja...a kako ko razmišlja i da li ko ''štrči'' u bilo kom smislu, sasvim je nebitno.
нема форума без форумаша који једва чекају да дођу на њега
da bude ono što inače jeste
da se ne trudi da menja ljude i prilagođava ih sebi
da prema drugima postupa onako kako očekuje da drugi postupaju prema njemu
da uživa u forumašenju onoliko koliko mu prija
da zna meru dobrog ukusa
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
tolerantske
Multa enim scripsi sed qua vitiosa putavi emendaturus ignibus ipse dedi.
Nerealno je očekivati da svaki forumaš zadovolji pozitivne kriterijume, a prednost dajem ljudima dobre volje.
Idealna lepota za žapca je žaba. - Volter
da kad je nervozan,nekucka vec da legne da spava....
posle sve bude lakse
forumaš treba da...... kapira da ovo nije strašno ozbiljna stvar i da u vezi nekih stvari ili ljudi se ne zanosi ''k'o mooda u kosidbi'', što bi rekao lelemood.