I Nensi
e jeste....jučerašnji dan je zaista bio lep i posebnu notu je dobio zbog viđenja sa fajf
где си пошла с крмељиве очи
tepanje starije ćerke...rekla mi je ''mamice''...samo što se nisam rasplakala.
ćerka mi je ostavila čokoladu na laptopu, u znak zahvalnosti što sam joj pripremila obrok za posao moraću češće
kako su svi nešto mnogo raspoloženi und ljubazni
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
jedan upravo pristigao sms
pa evo....prva stvar - što sam se uspavala
miris sarme koja se krčka, a ja sve 4 uvis
vest da je jedna meni bliska i draga žena dobro, da su joj rezultati odlični... nakon teške bolesti srce mi je puno
dođijo mi mujo
....to što sam spavala malo duže....a i stigla mi je drugarica iz tivta
nije danas ali je juče, odlazak na nacionalni balet španije, bilo je veoma lepo i impresivno gledati one flamenko igrače
jutarnje zujanje po tržnici
boravak van kuće
vest da je moja kuma dobila posao mnogo me je obradovala ta vest, u našim godinama, naći posao, i to dobar posao, stvarno je neverovatno
otkad sam popunila onaj ček izobilja, kreću lepe vesti starija ćera mi jutros javlja da su je zvali iz jedne butige kupaćih kostima i donjeg veša da ide da radi od ponedeljka
uspela sam da pripitomim jednu uličnu kucu, koja je bila više nego agresivna i zbog koje imam ranu na ruci već 2 nedelje mic po mic, reč po reč, i jede mi iz ruke i više mi ne napada jucu i tasu kad prolazimo pored mesta gde boravi
naterala sam se da uradim nešto što stalno odlažem i sad mi je baš lepo i prija mi što je to odrađeno usput sam se oslobodila negativne energije koju upijem zbog pojedinaca koji je svesno zrače
što je anđelica došla na forum