I Nensi![]()
e jeste....jučerašnji dan je zaista bio lep i posebnu notu je dobio zbog viđenja sa fajf![]()
где си пошла с крмељиве очи
tepanje starije ćerke...rekla mi je ''mamice''...samo što se nisam rasplakala.
ćerka mi je ostavila čokoladu na laptopu, u znak zahvalnosti što sam joj pripremila obrok za posaomoraću češće
![]()
kako su svi nešto mnogo raspoloženi und ljubazni![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
jedan upravo pristigao sms![]()
pa evo....prva stvar - što sam se uspavala![]()
miris sarme koja se krčka, a ja sve 4 uvis![]()
vest da je jedna meni bliska i draga žena dobro, da su joj rezultati odlični... nakon teške bolestisrce mi je puno
![]()
dođijo mi mujo![]()
....to što sam spavala malo duže....a i stigla mi je drugarica iz tivta![]()
nije danas ali je juče, odlazak na nacionalni balet španije, bilo je veoma lepo i impresivno gledati one flamenko igrače![]()
jutarnje zujanje po tržnici
boravak van kuće![]()
vest da je moja kuma dobila posaomnogo me je obradovala ta vest, u našim godinama, naći posao, i to dobar posao, stvarno je neverovatno
![]()
otkad sam popunila onaj ček izobilja, kreću lepe vestistarija ćera mi jutros javlja da su je zvali iz jedne butige kupaćih kostima i donjeg veša da ide da radi od ponedeljka
![]()
![]()
uspela sam da pripitomim jednu uličnu kucu, koja je bila više nego agresivna i zbog koje imam ranu na ruci već 2 nedeljemic po mic, reč po reč, i jede mi iz ruke i više mi ne napada jucu i tasu kad prolazimo pored mesta gde boravi
![]()
naterala sam se da uradim nešto što stalno odlažem i sad mi je baš lepo i prija mi što je to odrađenousput sam se oslobodila negativne energije koju upijem zbog pojedinaca koji je svesno zrače
![]()
što je anđelica došla na forum![]()