Zaljubljenost je kao pišanje u gaće, svi odmah primete a samo ti osećaš toplinu
Kakvi ste vi kad ste zaljubljeni?
Zaljubljenost je kao pišanje u gaće, svi odmah primete a samo ti osećaš toplinu
Kakvi ste vi kad ste zaljubljeni?
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
nasmejana, blentava, poluzaboravna, niko me ne može iznervirati, praštam i najomraženijim osobama u okolini ono što im ne bih oprostila...i stalno imam taj osećaj topline iz uvodnog posta
znači nisam jedina koja se smeje sama sa sobom ili udeli osmeh namrgođenoj prodavačici a nekad čak i kompliment
Ma blentav 100% zaboravim na ceo svet i vidim samo tu osobu u koju sam se zaćuranio ili zatetrebio kako vam draže! Za tu osobu bih učinio sve na svetu ali ne bez uslovno, očekujem od te osobe približno isto koliko i ja pružam ali ako dođe do razmimoilazenja u mišljenjima zbogom zauvek.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
kako kakaaa sam pa nenormalna..ko blehur se ponašam ni kila limuna ne može da mi smakne osmijeh sa lica..onaj šašavi i tako iskonski
pa svi smo bletnavi
Blentavi za medalju!
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
ja sam devica nema blentavosti
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ma jes..nemam 15 godina da se blentavim i glupiram..Sve zavisi da li si srećno zaljubljen ili ne..Kakva sam? Dobijem neku snagu i rušim sve pred sobom Dosta sam smirenija,mudrija i manje me pogadjaju gluposti koje mi okolina svakodnevno servira
Ne zaljubljujem se tako lako ,nema šanse :cekam: Pošto isključivo gledam unutrašnju lepotu i unutrašnju snagu kod muškarca,za mene ta zaljubljenost u površnom smislu ne postoji...
sve ti verujemo
ja se ne sećam..
Večnost je čista sadašnjost.
Zaljubljeno.... Znači, izgubljena u prostoru i vremenu...
Kao da imam 15 godina...
ja se nista ne secam casna pionirska
spamujete a ne smete da kažete