Da li kupujete preko Interneta? Sta je to sto kupujete?
Na domacim i/ili stranim sajtovima?
Da li kupujete preko Interneta? Sta je to sto kupujete?
Na domacim i/ili stranim sajtovima?
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.
Korisna tema
Ja kupujem povremeno preko raznih domaćih i stranih sajtova. Preko stranih kupujem uglavnom seme za cveće, neko egzotično, i tu plaćam karticom, nikad nije bilo problema, uvek sve stigne u dogovorenom roku. Sa domaćih sajtova kupujem ponekad neke krpice ili ćerka uzima neke mazalice za nokte... tu je uvek plaćanje pouzećem i takođe nije nikad bilo problema
Super Nensi Bas mi je drago da ti se dopada tema.
(Ne znam smemo li da ostavljamo imena sajtova sa kojih kupujemo)
Ja nemam karticu za kupovinu na str. sajtovima a mozda je i bolje
Kupovala sam koji put neke sitnice preko domacih sajtova i isto placanje pouzecem i sve je bilo ok.
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.
Ne znam smemo li ostavljati nazive sajtova reći će nam man kad se pojavi mada ovi koje ja posećujem mogu biti zanimljivi samo meni
Bili bi zanimljivi i ostalima..posebno ti za krpice..
Ja sam nedavno kupila d.deo pidzame preko extreme intimo online shop-a. Vrlo su ljubazni i stvarno sve pohvale.
Inace, doticnu pidzamu nisam mogla da nadjem po prodavnicama ali je bilo u online prodaji.