Ma ovi iz sve za ljubav navodno zbog tehničkih poteškoća odložili, a ja se sada lomim dal da im sve otkažem ili da budem strpljiv!?
Ma ovi iz sve za ljubav navodno zbog tehničkih poteškoća odložili, a ja se sada lomim dal da im sve otkažem ili da budem strpljiv!?
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
elem da ponovim, jel idemo legalno po mladu ili je krademo
Krećemo legalno a ako bude neophodno onda je krademo
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
jel ima mlada bracu,kerove ili slicne opasnosti?
Mlada je jedinica u majke
ma nema nikakve opasnosti
ohoho znaci jedinica
onda nema problema
Ma ona hoće samo majku da joj obrlatimo
onda moramo manijaka da pustimo na nju
Maneta našeg
Ma kad se pojavimo neće se njena majka znati šta je snašlo
kako je lepo vreme, taman za jednu divnu svadbu Dačo, radiš li ti nešto po tom pitanju
neam pojma ko je taj ali volim dolaziti na svadbe
marelice,oš dideš umesto mene da pevaš
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
el mogu negde da se ostavljaju pokloni, ne znam šta ću s ovim mojim, nosim ga već mesec dana
A better meal than me
ma rešit ćemo nešto, ali pokloni stvarno nisu neophodni, bitno je samo da sa vama sreću podelim kad dođe trenutak taj.
meni se sviđa Dačin način izražavanja, podseća me na omiljeni lik iz omiljenog mi filma iz mladosti Imperija uzvraća udarac na Jodu džedaja
aj srecno bilo, cim sam cuo, odma' sam dos'o
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
a šta sad da radim s libelom
A better meal than me