Ovo nije šala! Reših da se ženim i da svoj život sredim. Na veselje pozvani su svi.
Mlada od skora forumašica postala ali retko biva ovde. Njen nick Mala Sirena je.
O poznanstvu našem čitali ste u blogu.
Ovo nije šala! Reših da se ženim i da svoj život sredim. Na veselje pozvani su svi.
Mlada od skora forumašica postala ali retko biva ovde. Njen nick Mala Sirena je.
O poznanstvu našem čitali ste u blogu.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Tu sam ja tu hahaha....pa poludio mi muzic skroz naskroz hahaha....ali..."to nije ljubav,to je nešto veće od nje" 😀
Nek je sa srećom
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Divnooooo srećno
sritno
ako treba pevaljka
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
igraljka
A better meal than me
dačo care, neka je sa srećom tebi i maloj sireni
где си пошла с крмељиве очи
hvala na čestitkam i lepim željama
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Pošto sam se prijavio u Emisiju sve za ljubav hteo bih tj. voleo bih kada bi urmašice i forumaši pošli samnom za hrvatsku kada krenem za hrvatsku po ženicu svoju. Niko ne bi bio sretniji na svetu od mene da to sa vama podelim i da napravimo veselje pravo.
hvala padalice
Dačo, javi nam šta si uradio sa pinkom
Ne birini javit ću vam na vreme. Trebalo smo ići juče ali je odloženo za sledeći četvrtak ili petak jer mi pasoš još nije bio gotov. Sada je to rešeno pa ja mislim da ćemo najverovatnije krenuti u četvrtak, a kada će to biti tačno emitovano reću vam kada mi oni kažu koji je termin predviđen.
0ženi li se
A better meal than me
je l se oženio dača
где си пошла с крмељиве очи
zaglavijo na granici:cekam: ipak je to eu:cekam:
A better meal than me