tako što je leidi pored mene al ja nju zovem NLO ( nema lepše osobe )
kako žena treba da reaguje kad posle 5 god. braka ( ranije je prosto nedopustivo ) on počne da posmatra druge žene![]()
tako što je leidi pored mene al ja nju zovem NLO ( nema lepše osobe )
kako žena treba da reaguje kad posle 5 god. braka ( ranije je prosto nedopustivo ) on počne da posmatra druge žene![]()
Nedopustivo je i posle 5 godina braka. Nedopustivo uopšte.
Ako mu je do drugih žena, neka izađe iz braka.
Koja je, po Vama, najbolja domaća serija?
Apsolutno najbolja je "Preljuba nakon 5 godina braka"
ali je emitovana samo prva epizoda pošto mu je ona odma presudila
šta mislite o domaćim serijama
Ima i kvalitetnih.
Reprize ih devalviraju, bar neke.
Da li je reč najjače oružje?
vrlo je jako, nekad sudbonosno ako je iskreno i sa dubljim smislom jer jedino tada vredi i ostavlja dubok trag
šta vam treba za sreću trenutno ?
gejzir
A vama?
malo slobodice...
ko je kome idol?![]()
Meni niko.
Volite li grejpfrut?
kad bas moram
sta pozelite sebi za rodjendan ?
Zdravlje detetu i sebi.
Idete negde za vikend?
voleo bi da odem do Smedereva
zašto baš gejzir i
šta je jedna od 10 najvažnijih stvari u životu uključujući i odlazak u Smederevo
Najvažnija stvar u mom životu je zdravlje deteta.
A među 10 najvažnijih spada i odlazak iz Smedereva.
Pevušite li ponekada za svoju dušu?
često sam to činio ali otkako imam u kući dva izuzetna muzičara sramota me je i gitaru da uzmem u ruke
zašto smo u raskoraku kad je Smederevo u pitanju, taj lepi grad kraj koga su i kraljevi boravili u trenucima predaha
Zato što je taj grad lep samo kada ga sa strane gledate (tvrđava, Dunav, vila Obrenovića...).
Iznutra gledano, nije tako. Onda živite sa tim ljudima i shvatite gde ste došli.
Kako biste protumačili "izreku":
"Bež'te slepci, idu Smederevci; dinar daju a dva uzimaju."?
secikese i ološ je na sve strane jer smo na takvom civilizaciskom nivou i krivu drinu ne treba ispravljati već stvoriti svoje mikro-okruženje ( porodica i prijatelji svih struka, o kako je to potrebno ) ... tako da smederevci nisu ništa gori od ostalih ljudi ... verovatno da u većem geadu kao što je bgd ima više pravih i kvalitetnih ljudi i to mu je velika prednost
odakle si ti rodom
Ne prevaranti. Loš narod. Klasičan primer one narodne: "Da komšiji crkne krava, pa neka ja od toga ništa nemam".
Nekom ko je tu došao iz blagorodne Šumadije, to nikada neće biti prihvatljivo kao model ponašanja.
Jedni kažu da su Srbi "nebeski narod", a drugi da kod Srba važi pomenuto "da komšiji crkne krava".
Gde je istina?
verovatno negde na sredini, kao i uvek
poreklom sam iz okoline Krupnja, Zavlake, sela Cvetulje ili kako ga je tata zvao Cvetići ... da li poznajete taj kraj
Nisam nikada bila ni u Krupnju, ni u njegovoj okolini.
Šta je karakteristično za taj kraj?![]()
Prva ustanička puška u Beloj crkvi, Cer i cerska bitka i naravno što sam ja odande
a po čemu je tvoj kraj poznat ?
po najljepšoj rijeci..po divnim šumama,po toplim ljudima
Planirate li se nekad vratiti u zavičaj?