Nisam bila par godina, volela bih da odem
Verujete li u neku svetliju budućnost koju nam obećavaju političari?
Nisam bila par godina, volela bih da odem
Verujete li u neku svetliju budućnost koju nam obećavaju političari?
Ni u jedno obećanje političara ne verujem.
Idete redovno na glasanje?
neke stvari se moraju
Šta je za vas idealno zimsko veče?
U rodnoj kući, sa majkom, uz smederevac... Toplo, pucketa vatra, klinci se igraju, a mi pričamo...
Spavate li preko dana?
Retko kad, niti se lepo naspavam jer me stalno ometaju zvukovi po kući, niti budem lepo raspoložena nakon toga, ustanem nervozna...
A vi?
Ne spavam. Ako se prevarim da zaspim, ustanem "bolesna": boli me glava, ne mogu da dođem svesti bar sat vremena, nemam snage...
Pijete vruću ili prohlađenu kafu?
Vruću, crnu mogu i prohlađenu, ali nes kafu ne volim kad se prohladi a nju najčešće pijem...
Da li po vama, kad je ljubav u pitanju i neke prepreke vezane za nju, važi: sve se može kad se hoće?
Važi. Kada je ljubav u pitanju, sve se može kad se hoće.
Samo treba da se hoće, obostrano.
U koje godišnje doba se osećate najbolje?
U svako godišnje doba ,kad sam ja sama sa sobom dobra..ali generalno,najviše volim ljeta i zimske čarolije
Podnosi li ljubav razdvojenost?
još kako podnosi, najbolji je začin ali i test .... naravno ne duga razdvojenost i ne preko okeana ... mada je danas sve relativizirano, naročito za one koji imaju lovu ... ali definitivno ne dugo i ne daleko
zašto je ljubav toliko komplikovana ili ko pravi sve te komplikacije i zakaj
Valjda što više cenimo ono do čega teže dođemo.
Ma, ne znam, lupam.
Postoje i neobjašnjive pojave...
Pišete latinicom ili ćirilicom?
Latinicom...
Šta najčešće pratite na TV-u?
Travel kanal ali mi već tri meseca ne radi digitalna
koju neobjašnjivu pojavu bi najviše voleli da se razjasni i pobedi
Nisam razmišljala o tome... Mada, interesantne su mi te misterije: Bermudski trougao, krugovi u žitu i sl...
Ali, recimo, volela bih kada bi mogla da se razjasni misterija ljudskog mozga, koji je i dan-danas u malom procentu ispitan.
Putovali ste autostopom?
Samo jednom
Koji sport volite da gledate?
baš retko ali se sećam, ona i ja od budve do sv. stefana ... stali su nam rade i goran marković, valjda smo im bili simpa onako mladi i srećni
bili su ljubazni i "obični" i zato se rado prisetim tog događaja ... nikada se kasnije nismo sreli
uglavnom ne volim da gledam i oduvek sam više voleo da se bavim sportovima raznim, amaterski a sada rekreativno
da li umemo da cenimo ono do čega teže dođemo
Mislim ipak da ne..ne bar dovoljno jer sve što najjače i najdublje želimo nekako izgubi cijenu kad se stekne,da li zato što ništa ne može u tom procesu između želje i dobitka proći bez gubitaka,ili je to ljudksa priroda sama po sebi..
Koliko poštujete sebe?
Dovoljno, mada je mera individualna stvar.
Ponekada odstupim od svoje mere, pa se pokajem.
Olako bacate stare stvari ili ih čuvate?
Od onih sam što bacaju sve što prstom nisu pipnuli godinu dana... i često u kući pravim akcije bacanja svega što hazbend skuplja ko hrčak a ne treba mu, ja to krišom onako po malo odvajam i bacam. Retko, baš retko se dešavalo da bacim nešto, a da to nakon nekog vremena neko potraži...
Da li ste od onih u čijoj kući sve mora da bude cakum pakum sređeno?