Želim da bude tako, ali ne uspeva mi želju da ostvarim. Ne postižem.
Smeta Vam promaja?
Želim da bude tako, ali ne uspeva mi želju da ostvarim. Ne postižem.
Smeta Vam promaja?
Ne smeta
Na šta ste alergični?
kad loše procenim nekoga
kakva će nam biti ova zima
Ne želim više zimu nazovati godišnjim dobom,jer sam odlučila da ih ukinem
Volite li da vam kažu što misle o vama,ili da "upakuju"?
volim da mi kaže osoba do koje mi je stalo i naravno priželjkujem da to bude nešto lepo, valjda smo svi takvi
koliko vam muzika znači
mnogo..jako sam vezana za muziku
Može li muzika da vas "obori" ili "podigne"?
i jedno i drug ako je po mom ukusu i takva me nikad ne ostavi ravnodušnim
da li vam se neko u porodici bavio ili bavi profesionalno muzikom
svi se bacili na nauku
Volite li da pustite muziku da svira tiho tokom noći, dok spavate?
nekada sam to češće činio a sad sam malo zabatalio
u šta lepo verujete
verujem da će uskoro doći dan kada ću da raskrstim sa nekim "duhovima" prošlosti koji ne zaslužuju da mi budu u mislima i da budem opet ona stara kakva sam bila pre njihovog ulaska u moj život
Kako biste reagovali na nasilje na ulici koje se dešava pred vašim očima?
Samo jednom sam bila u prilici da budem svedok tome, u prvoj godini srednje škole. Grupa huligana je presrela druga i mene, čekali su njega, i počeli da ga tuku. Ja sam vrištala, zapomagala, zvala ljude da pomognu... Šta sam ja tu mogla, devojčica od 15 godina...
Veruj da su ljudi nehajno prolazili, poneko je samo glavu okrenuo da vidi šta se dešava. Niko nije stao da nešto preduzme, iako je dobra većina njih bila generacija naših roditelja tada.
Nakon tuče sam druga odvela do hitne pomoći. Sreća pa nije imao ozbiljnije posledice osim krvnih podliva.
Toliko o nama i našoj humanosti...
Jeste li zimogrožljivi?
Nisam
Kako na vas utiču tmurni dani?
Nikako posebno.
Ne volim samo da gacam po kiši napolju.
Da li lako pamtite brojeve telefona i bitnije datume?
Za nekog ko ne poznaje matematiku,pamtim savršeno..i šta treba i šta ne treba ..jer za mene ,valjda,datumi nisu brojevi
Neko je jednom rekao : I najjače zakletve su slama za oganj u krvi.
Ima li tu istine?
A za nekog ko mnogo voli matematiku, ja loše pamtim brojeve.
Da, datumi su vezani za ljude i događaje, ali opet mi se nekako utope u mnoštvu brojki u kalendaru i ako me nešto ne podseti, desi se da zaboravim neki bitan datum...
@odgovor:
Verovatno da jeste istina. Srce i mozak od davnina ratuju...
Gajite cveće?
Da,imam puno cvijeća i uživam baš
Koji vam je najdraži hobi?
baš mi se dopala ova misao i nisam je ranije čuo a istinita je vrlo, jer to je usud i krst koji nosimo a ima načina da ga se otresemo i tek tada možemo osvojiti slobodu koja nam je toliko dragocena
tema : fotografija, bicikl, boravak u prirodi ... i još dosta toga
da li je zaborav velika ljudska mana
zaborav kao senilnost ili rasejanost ili zaborav kao nezahvalnost....protiv prvog se ne može ništa, a tek protiv drugog
inače - nemam pitanja
где си пошла с крмељиве очи
Uvijek je mana Najteži je istorijski zaborav,narodi koji imaju kratko sjećanje,koji brzo zaborave ko su im bili neprijatelji i koliko krvi su im prosuli
Zaborav kao nezahvalnost i površnost je ružan i beskarakteran.
Ali,zaborav kao način da rasčistimo sa bremenom loših,starih vremena zna da bude ljekovit.
Da li ste empatični?
Mnogo više nego što bi trebalo.
Da li ste unorni na kraju ovog dana?