Jesam,zapravo sam više iscrpljena nego umorna
Šta mislite o isključivosti?
Jesam,zapravo sam više iscrpljena nego umorna
Šta mislite o isključivosti?
ona je dobra samo kod kompjuktora jer sa kod njimzi sve svodi na isključeno i uključeno
da li je sreća lepa samo kad se čeka .....
nije skidam kapu pjesnikinji,ali ipak nije
a kako isključujete i uključujete kompjuKtor
Na najdosadniji mogući način.
Koliko kafe ste popili od jutros?
dvije,ali 4 čaja
Pijete li kafu natašte ili nešto pojedete prije toga?
Ne obraćam pažnju na to, a trebalo bi.
Nekada natašte, a nekada posle jela.
Volite li parfeme?
uglavnom ih svi vole pa i ja, za pozorište i slične skupove ne smetaju mi jači kod žena a u svakodnevici volim diskretnije sve do nivoa prijatnog sapuna
da li ponekad pa i ćešće "svet je ovaj tiran tiraninu a kamo li duši blagorodnoj"
Veoma često, posebno "duši blagorodnoj". Takvo vreme došlo, otprilike, naopako...
Volite da gledate stare fotografije, crno-bele?
Ono malo što je ostalo,ljubomorno čuvamPosebno nekoliko iz djetinjstva
Volite li da fotografišete predjele kojima putujete?
jako volim a još draže su mi fotke i video zapisi profesionalaca
da li gledate Travel i da li volite takve putopisne emisije
Volim istina,uvijek poželim da sam na mjestu snimatelja
Odmaraju me takva putešestvija...
JEste li imali omiljenu igračku u djetinjstvu?
mnogo više od jedne : dve koke, žujku i matorku, kucu belog, dečije časopise koje sam sam koričio i još mnogo toga
da li je red u kući i red u duši
naprotiv...
KAko smirujete napetost?
pa zna se ili olabavim žice na gitari
koliko vera i verovanja treba da postoji ili drugim rečima koliko bogova to postoji, više njih za svaki resor ili samo jedan
Jedan,u srcu svakog od nas
kako izgleda vaše idealno jutro vikendom?
volim da bude lijeno..da osjetim punim plućima mirise odmora i u tišini slušam neku muzikicu ili pjevušim ili čitam neku knjigu uz natenane
Pomislite li prije spavanja na dan koji je prošao sa mišlju da nešto od toga treba da se ponovi?
da ali još češće pomislim posle spavanja na ono pre spavanja što treba da se ponovi
šta je prijatnije prosečna lepota i nadprosečan šarm ili obratno
ovo prvo
Šta mislite o ljudima koji procjenjuju druge ljude na osnovu onog što su čuli o njima?
ljudi se procenjuju samo na osnovu bar "par kilograma zajednički pojedene soli" i sve drugo je luk i voda
da li su krupne reči samo za krupne stvari ili ih treba upotrebljavati za sve i svašta