tako što je leidi pored mene al ja nju zovem NLO ( nema lepše osobe )
kako žena treba da reaguje kad posle 5 god. braka ( ranije je prosto nedopustivo ) on počne da posmatra druge žene
tako što je leidi pored mene al ja nju zovem NLO ( nema lepše osobe )
kako žena treba da reaguje kad posle 5 god. braka ( ranije je prosto nedopustivo ) on počne da posmatra druge žene
Nedopustivo je i posle 5 godina braka. Nedopustivo uopšte.
Ako mu je do drugih žena, neka izađe iz braka.
Koja je, po Vama, najbolja domaća serija?
Apsolutno najbolja je "Preljuba nakon 5 godina braka"
ali je emitovana samo prva epizoda pošto mu je ona odma presudila
šta mislite o domaćim serijama
Ima i kvalitetnih.
Reprize ih devalviraju, bar neke.
Da li je reč najjače oružje?
vrlo je jako, nekad sudbonosno ako je iskreno i sa dubljim smislom jer jedino tada vredi i ostavlja dubok trag
šta vam treba za sreću trenutno ?
gejzir
A vama?
malo slobodice...
ko je kome idol?
Meni niko.
Volite li grejpfrut?
kad bas moram
sta pozelite sebi za rodjendan ?
Zdravlje detetu i sebi.
Idete negde za vikend?
voleo bi da odem do Smedereva
zašto baš gejzir i
šta je jedna od 10 najvažnijih stvari u životu uključujući i odlazak u Smederevo
Najvažnija stvar u mom životu je zdravlje deteta.
A među 10 najvažnijih spada i odlazak iz Smedereva.
Pevušite li ponekada za svoju dušu?
često sam to činio ali otkako imam u kući dva izuzetna muzičara sramota me je i gitaru da uzmem u ruke
zašto smo u raskoraku kad je Smederevo u pitanju, taj lepi grad kraj koga su i kraljevi boravili u trenucima predaha
Zato što je taj grad lep samo kada ga sa strane gledate (tvrđava, Dunav, vila Obrenovića...).
Iznutra gledano, nije tako. Onda živite sa tim ljudima i shvatite gde ste došli.
Kako biste protumačili "izreku":
"Bež'te slepci, idu Smederevci; dinar daju a dva uzimaju."?
secikese i ološ je na sve strane jer smo na takvom civilizaciskom nivou i krivu drinu ne treba ispravljati već stvoriti svoje mikro-okruženje ( porodica i prijatelji svih struka, o kako je to potrebno ) ... tako da smederevci nisu ništa gori od ostalih ljudi ... verovatno da u većem geadu kao što je bgd ima više pravih i kvalitetnih ljudi i to mu je velika prednost
odakle si ti rodom
Ne prevaranti. Loš narod. Klasičan primer one narodne: "Da komšiji crkne krava, pa neka ja od toga ništa nemam".
Nekom ko je tu došao iz blagorodne Šumadije , to nikada neće biti prihvatljivo kao model ponašanja.
Jedni kažu da su Srbi "nebeski narod", a drugi da kod Srba važi pomenuto "da komšiji crkne krava".
Gde je istina?
verovatno negde na sredini, kao i uvek
poreklom sam iz okoline Krupnja, Zavlake, sela Cvetulje ili kako ga je tata zvao Cvetići ... da li poznajete taj kraj
Nisam nikada bila ni u Krupnju, ni u njegovoj okolini.
Šta je karakteristično za taj kraj?
Prva ustanička puška u Beloj crkvi, Cer i cerska bitka i naravno što sam ja odande
a po čemu je tvoj kraj poznat ?
po najljepšoj rijeci..po divnim šumama,po toplim ljudima
Planirate li se nekad vratiti u zavičaj?