da,vidjela sam to..al sinoć na Ćatu sam mislila da nisam vidjela fifiku
da,vidjela sam to..al sinoć na Ćatu sam mislila da nisam vidjela fifiku
naći da ponovim, kad mi muško dite poraste, mož da bude šta oće, od manekena do geja, al fifi nikad
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ni Boki 13
go hristina go go hristina go
kako je lepaaa
A better meal than me
samo da podsetim da je večeras nova emisija
žiri je baš šugav
ne znam šta je onaj joskimović glumi
ma svi su lskdfjwioe
A better meal than me
ili sam ja danas u minus fazi ili nije bilo nikoga ko bi ostavio neki kakav takav utisak na mene ajde ona plava sa dif-a nije bila loša, ali sve mi je bilo nekako mlako večeras
e da, ta devojka mi se dopala, a dobila je prilično mlake komentare od žirija
djevojka je bila dobra a bila je dobra i djevojka iz Čačka ona plava..i bio mi je dobar onaj visoki momak iz Orašja Ećimović
ja sam spavo
A better meal than me
sarmo, sedi jedan, da ogledaš reprizu i da se javiš da te propitamo
neje nedo ,Ećimović već Hećimović i pjevao je Čolu "Noć mi te duguje" i bio je skroz drugačiji,nekako baš svoj
a da ne zaboravim djevojku iz Banja Luke ,Vanja koja je pjevala dosta dobroima fini džez glasić kao Nora Džons ,reče Kristina
ja...čisto onako, da vas podsetim da je večeras nova emisija
kad brže jel na pinketu
jeste, na pinketu je ovog puta stvarno
ne pamtim imena to mi je mana baš ih je bilo dvoje troje koji su mi se dopali, najviše ona devojka sa početka, kojoj nije radila prva pesma, a posle nje onaj miloš, e njemu sam zapamtila ime, to je onaj istetovirani roker on mi je bio baš sladak i dopalo mi se kako je pevao bili ajdola toliko u ovom javljanju
mene je bez daha ostavio samo jedan takmičar..momak iz Makedonije ,Kavadarci..nevjerovatan multitalent
on baš ima faktor X
mada ni ona malena Lenka bješe,nije bila nimalo loša
Sinoć je bilo puno dobrih takmičara. Možda bi izdvojila onog dečka što ide u srednju u majci iron man, jedna devojka je isto imala preleg glas, imala sam osećaj kao Adel da slušam....čak sam se naježila i kad je jedna pevala pesmu Vitni Hjuston, dobar je i onaj iz Makedonije
moraću da počnem da zapisujem utiske, ne služi me sećanje baš najbolje još mi je sve zbrkano, ali od sledeće emisije kad krenu ozbiljno, valjda ću pohvatati konce i ko je ko