Izvinite,ako sam neupućena,ali da li biste mogli ukratko pojasniti za našu ne baš vičnu žensku publiku,kakva je to strast kad se saginjete satima,okopavate,zalijevate..je l vam bude teško?
Izvinite,ako sam neupućena,ali da li biste mogli ukratko pojasniti za našu ne baš vičnu žensku publiku,kakva je to strast kad se saginjete satima,okopavate,zalijevate..je l vam bude teško?
Teško ne postoji u ovom posluto su sve vežbe za struk, kuk, goozu i none
Malo je rizično kad to radim a komšija radi nešto u bašti pored, može čovek da se onesvesti, pane
ali uvek pri ruci imam kofu vode da mogu da ga polijem ako mu pozli od prizora
![]()
A,recite nam još,koliko vremena vam treba da se uvjerite da se pelcer primio?
Ima raznih vrsta pelceranekima treba svega par dana da se prime, a neki se ne prime nikada... ja im obično dam neki rok do 2 meseca, ako se u međuvremenu ne prime, zna se
Treba proceniti dobro za koji pelcer ima nade da se primi, dugo sam već u ovom poslu, pa ipak umem da pogrešim
Pokazala bih vam sliku svog prvog pelcera, koji se nažalost nije primio, ali gugl ga je izbrisao![]()
hvala na veoma opširnom odgovoruvjerujem da ste prijatno iznenadili sve one žene koje smatraju da nisu dovoljno strpljive i tvrde kako je ipak potrebno skoro 9 mjeseci da bi njihov trud urodio plodom.
ovo je bilo veoma edukativno i ohrabrujuće,hvala gđo Nensi,u ime mojih znatiželjnih gledateljki i naravno,u moje![]()
rositanemoj tako, greota, vidi kake noge duge ima
gđo Krasiva, nema na čemu, velkoM i drugi put![]()
Izvinjavam se,ali ovo je ipak samo četvrto pitanje..upravo su mi iz režije javili da imamo nekoliko gledateljki koje imaju isto pitanje,pa vas molim gđo Nensi da odgovorite :
koliko vremena dnevno ipak odvajate za rad u baštovanstvu
(nikad od njih baštovankesamo misle kako da stešu struk und goozu..mali,iskljuĆivaj taj mikrofon
)
Ceo danako fizički nisam aktivna, onda sam psisički
mora se tom poslu posvetiti i dušom i teletom
onda uspeh neće izostati
pozdrav divnim gledateljkamai jedan savet: ne preterujte sa negom pelcera da im ne pređe u naviku da budu previše važni i paženi
![]()
Čekamo andjeliku da postavi peto pitanje i time sama sebe najavi
aj andjele,dosta si je vjeDžbala![]()
Interesuje me dosta toga u vezi semena i pelcera ali pošto nemamo puno vremena , objasnićete mi posle emisije.![]()
Sigurno će posle ovog razgovora dosta slušateljki želeti da se oproba u toj vašoj delatnosti, pa da li možete da nam kažete da li je bilo teško naučiti sve , kao i da li ste već sve savladali ili i dalje učite i primenjujete neke novine u cilju bolje efikasnosti ?
Hvala vam ,bili ste divna gošća![]()
Nakon kuminog odgovora,andjele spremi se da nam se predstaviš,na redu si![]()
Dobro veče![]()
Čitaoce časopisa Znanje - imanje zanima da li je u vašem poslu važniji dobar glas ili dobar stas?![]()
(mali,idemo uživo mič' te ćevape sa pullta!)
Dobro veče ,u programu ste
Molim vas,da li biste rekli za našu znatiželjnu grupu slušalICa iz Donjih Zagona,kraj Bijeljine,ko vas je otkrio?