A za špicu je prikladan neki remiks pesama "hladne sarme na plitkom tanjiru" i " musaka, musaka"![]()
4. vanbračna kćerka jedinica od gazdarice na kafanu......pacukljica
5. Musaka,jedna od naslovnih uloga..ima kućicu na vrh brda i drži frizerski salon "Sarme motam subotom"
poznat u selu kao SMS
babo, ako padne snegne gine ti
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
6.Sarmica,jedna od dvije naslovne uloge, bavi se kuhanjem i imamalodite..živi pored kuće sa crvenim krovom
doro da nije crveni fenjer
A better meal than me
Manijak..živi u velikoj kući sa crvenim krovom i on je najbogatiji čojek u selo,bez njega niki ne mrda niđe![]()
a manijak nedeljom pruža svoj veš da se suši, crvene gatje sa raznim likovima iz crtanih filmova![]()
e vako...sad..poznato je zasad 7 uloga..naravno,mnogi će se pridružiti,neki će bit ubiveni il će otputovati u neke amerike..'nate kako to ide u serijama..doći će novi likovi i tako to 'vako 'nako
Da bismo gradili osnove scenarija..zapleta da ne reČempotrebno je da se zna otprilike ko je kakii i s kim živi..e,pa..
gazdarica na kafanu tj.šećerlemica je raspuštenica i ima vanbračnu kćerku pacukljicu,jedinicu u majke koju obožavaselo se često bavi pitanjem ko je njezin tatko
pacukljica je dobra djevojka stasala uveliko i svima zapada za oči..
Šećerlemica u selu zvana gazdarica Še je kao i svaka kafandžika,brza na jeziku,nosi dva broja manju bluzu,gura pare đe niki ne može da ih nađe i ni za šta na svijetu ne otkriva ime oca svoje ćere.
Hoće da pomogne ljudima,al zna da bude i jako zla ako joj se zamjere.
Nosi vatreno oružje nepoznatog kalibra.
el svako sebe treba da opiše![]()
Moja dobra madre![]()
A jel tata moj zna da sam njegovaSigurno je sumljao u to i stalno te ispitivao ali ti nisi htela da mu kažeš istinu
, jer si htela ga kazniš...
(Čim ne smeš da odaš ko je znači da ga znaju u selu)
Ja sam sigurno ukapirala ko jeJel tako
![]()
manijak će da bude i brat i pop i tatko i baštovan![]()
A better meal than me
meni treba vremena da se osmislim![]()