Zbunjena grupa je stajala u hodniku ne znajući kud da krenu,ni lijevo ni desno,sve se činilo da je ta Soba za posebne namjene mnogo posebna..
-Ako krenemo svako na svoju stranu i razdvojimo se,može se desiti da se izgubimo,hajde da je dozivamo,što glasnije,možda se i odazove-predloži Salele
-Sarmiceeee ooooo Sarmiceeeeeee, povikaše svi u isti glas
-Smotooo ooooo el nas ćujeeeeš ba-
Ali,zalud bješe..pola sata su vikali i zvali i dozivali..
-Ako joj je šta uradio,oba oka ću mu izvaditi-zaplaka Neda
-Ba Nedo,ma nije..pa i sama si reknula da je prašina opajsana,znaći znaćiida je bila živa dok je to radila a
-Zvekira,dušo nepametna,a šta ako je mučio i ostavio tako ,ona se podigla i pospremila sve,pa pala negdje gladna i žedna,gola i bosa-
-Kažem ja vama bre,ništa nećemo napravitidaj jaranice neku drugu taktiku-
-Koju ba Padalice- jedino
je l imamo negdje neki snimak gazdinog glasa,pa da ga pustimo..more bit da je Sarmica samo na tu frekvenciju prikopčana,more bit samo bi to čula
-
-da odemo do recepcije ima tamo onaj njegov pozdravni govor jaranice..znaš onaj..-
-Onaj Velko M ..e,znam..aj probamo-
-Ajmo,meni je ionako pao šećer,jee mi se keks-dobaci Keti
I grupa pojuri niz stepenice ka izlazu,ali odjednom zatutnji i grede počeše da padaju na sve strane.
Svi padoše na pod i zagrliše se..
Nakon par minuta,buka se smiri i polako se pridigoše..
-Ovo kao da je neđe zdrmalo narodee..puče mi puce na grudobranuooo..jeste dobro svi?-
-Šta biii- neje valjda zemljotres
-Ba jaranice vid ovo
Padalica se proteže do malog prozora i zape bujnim grudima,jedva održa ravnotežu :
-Pa to snežna lavina-
-Dobro jeja se prepanula zemljotres..e,nadam se da je zatrpala one padobrance-

-zaplaka Neda
da je bila živa dok je to radila a 
-
daj jaranice neku drugu taktiku-
- jedino
je l imamo negdje neki snimak gazdinog glasa,pa da ga pustimo..more bit da je Sarmica samo na tu frekvenciju prikopčana,more bit samo bi to čula
-dobaci Keti
- neje valjda zemljotres

ja se prepanula zemljotres..e,nadam se da je zatrpala one padobrance-
Odgovori sa citatom

-
kako ja to ne znam..missim nekad se darivala kita cveća,msm nova sam
a to Mane tražio da budemo cvetne?-
-
nema šaMSe,čeka me tenis
-
-
čim ga nađemo pustićemo ga na razglas sve do tornja..ako je Sarmica negdje čučnula oli se zanesvijestila,samo to će da je prodrmusa..znaš ba da ona ne čuje svaku..a sad tutanj,nađemo se čisti i okupani-
nije bio mnogo razgovorljiv..a i meni se baš nije pričalo..šta ću sad..jedino da ga bacim kroz prozor u sneg ..
-

da se nije izgubio u nepoznatom pravcu ,sve bi bilo drukče..sad na svakom treningu motivacije i unapređenja rada sa gostima,na svakom monitoringu,svi čekaju da on da svoj potpis
aj popijemo kafe-
-
aman zaman Keti svi ga volimo na svoj način..otpjevaj nešto drugoo
-
-

"

jaranice 
- reče Zvekira i uputi se prema vratima pa se okrenu:
-
- nemam vrimena,iman dvoje male dice,ajme mini ća ćakulate tol'ko..manijake goni dalje sa temom-
,ko je za predloženi dnevni red koji je ispred vas?-
a oću ja da imam kanclariju sa kožne fotelje

zavladao je tajac.

-
znaeš šta su radili kude su radili i s kime su sve to nešto radili
-Pišem ,gazda...Istog sadržaja kao što su bili..