6.epizoda
U kući sa velikim crvenim krovom..
"Sve ja moram",hodao je kao lav gore dole i razmišljao naglas...
"Mnogo mi dime ovi odžaci..malo,malo pa neki požar bukneAko me naljutu ima da zakapijam selo..ko će više poplaćati sve te vatrogasce
Lako meni,svi vele lako tebi gazda..a eto,danas ne zhnam šta bih pre..
moram pod nama smanjiti troškove taksija na cvetiće..da se fino Pričalica useli u onu veliku kuću
ionako je prazna...
A morao bih i videti da pojačam neko obezbeđenje..ona Padalica ima da napravi takve gužve sa onim svojim peticamajoš kad je Še obuče...ima sva banda da se sjati u selo
Vašar se bliži,a još ništa nisam organizovao..a na sve to mlogo se žale veliju kako je to selo bez popa
Otac Makarije,moj stari jaran s kojim sam vazda išo na pecanje..danima mi se ne javlja
...sve ja moram
"zagore mi sarmaaaa.."

",hodao je kao lav gore dole i razmišljao naglas...
Ako me naljutu ima da zakapijam selo..ko će više poplaćati sve te vatrogasce

Odgovori sa citatom
"
Karabaš je veselo mlatio repom ..
da se mene ne pita ič
ja
"
brzo prićaj ko je ona sa velike sesi što je dođila kod Še
"
Imala je jednu želju i morala ju je ostvariti, ali bez novca i dobrog plana to nije bilo moguće... 
reci ti meni koje pjesme znaš da pjevaš
a najveć one što se režu vene:raz_030::raz_030:"
oćeš da izgine ovo zera naroda bez metak"
ima samo pare da pravimo
kolko treba da mi ture
a za kolce leskovački voz 
"
"

đes ba sarmice oko mojoo"
za ćega mene niki ne obavještava o novi kadrovi na selo..
uze da zove namak :"rosita,ona je normalna,nema brige,eto saću doći da ti oprićam..kao nisi u selo
"
al moreš proć
idem,dođem .." i ode ostavljajući za sobom miris najnovijeg parfema iz zemlju di se čokolade prave od ljubićaste milke..
kreativno...

"
"
ih,koliko sam ga puta milovala..prićaj 
"
milan iz crnu goru
svaga si se setila 
lele....

Mora da se tu neke priče pletu po selu. Ne treba mi to, zaslužujem više od virkanja kroz prozor kioska, pomisli i u trenutku donese odluku da krene dalje
Ključeve je spakovala u koverat i ubacila ga ko Še u sanduče... videla je gužvu u kafani pa nije htela da smeta.
Jedan je od katanca, drugi od brave, treći od prozorčeta, četvrti od pepsi frižidera 
ma sve je kriva ta rospija..ona me i dala u nagovor..idi mujo,idi 
"
"