Zadihani vozić je pred zoru stigao do kioska..
"Tatkoo..mnogo mi otežala na ruke ova Pacukljica da je starija,nos'o b je do leskovac..ja gi ne znaem,kako muški vole mlado devojče..
Bre,starija je zakon,sve gi znae i da mesi i da peče i da vrti i da seče",umorno je brundao Zolton
"Skini te sunčane naočare jerbo ako ti ja skinem ima te u šiš ćevap pretvorim,s čuo"
"Ali bre tatko ako gi skinem,ima se vide oči a ti mi rek'o da ti ne izlazim na oči..ja ću gi spustim,teška mi tatko"
"Đe ba zapelo,spušćaj tovar pa da se razilazimo..idi bolan Bandit,mnogo ti uski đepovi na hlaćama,sve sam se ukoćijo,al nek je onaj kijamet prest'o vala.."
Odmaknu se Mujo od Bandita,Bandit od Zoltona i stadoše da glede dokleN su stigli..
"Aj Zoltone spusti ba tu malu,da je razbudimo"
"Sine,ne pomeraj se..ima da gi donesem pred madre tako onesvešćenu,tatko ti je 'eroj.ako se razbudi ti malo puhni u gi da se opet zanesvesti ,ti kad puhneš ima da gi opet opane"
Nastaviše koračati ..
Svanulo je i sokaci nad selom izgledali su kao da je snimana neka kontejnerska parada bez mikrofona..
"Tatko,esmo već bili u ovaj smetljište"
Mujo je gledao oko sebe i razmišljao koliko ne mogao..je li ta Še ona kučka što ga oćerala na njemaćke zemlje..
Zaustaviše se pored kioska..lijep ,visok momak sa šalom oko vrata slagao je ženske gatjke i brojao