[quote author=supermen*prvi link=topic=814.msg15408#msg15408 date=1259698639]
E pa sani neka je i tvoj junak ziv i zdrav i veliki majci porastao!
Ima dosta elemenata, sada kad procitam tvoje argumente za neku kritiku. Ali zar mislis da je iskljucivi krivac za donosenje odluke o odlaganju vlada ili postoje jos mnogi elementi koji su uslovili takvu odluku bas u takvo vreme. Cak mislim i da argumenti o zamrzavanju studija, zaposlenja i slicno nisu dovoljni za promenu te odluke. Moze vrlo lako i da se te odluke "odmrznu". A pitanje vakcina i da li ce je vojnici primiti ili ne ne uticu na odluku o odlaganju polaska na odsluzenje vojnog roka.
Verujem da si umorna od raznih vladinih odluka ali nemoj da te ova odluka bas toliko iritira. Kao sto rekoh, imas onih koje se upravo ticu tvoje egzistencije. Dozvoli sebi da mislis samo na njih. Ne zamaraj dusu odlukama koje nisu od znacaja!
[/quote]
Hvala ..a u pravu si..trenutno mi je zivot doneo takav gadan preokret, da je ovo najmanje sr*** koje treba da me opterecuje..ali moram necim da se bavim i da pljujem Vladu da skrenem malo misli ..jer sam blizu da me vezu na nekoj psihijatrijskoj klinici
A ovako..vakcine UTICU na odlaganje, jer prva vest je bila da je to uradjeno dok NE STIGNU VAKCINE U SRBIJU..drugi kontigent koji je narucen. POsle je vest sklonjena..da ne iritira narod
A tesko moze neko da odmrzava staz ili faks na 1, 5 mesec pa da ga ponovo zamrzava..pa da onda opet odloze vojsku do juna