Sneguljaica rulz!!!
Ne bih da uvredim ostale ali mislim da Sneguljica zaista zasluzuje prvo mesto![]()
Sneguljaica rulz!!!
Ne bih da uvredim ostale ali mislim da Sneguljica zaista zasluzuje prvo mesto![]()
pa ja
danas peceno pile ( celo) s krompiri i supa , i salata marula spanac cvbeklo ovo ono , aj neka druga nek se pofali da vidimo ko je najurmashica godine ( i koh od juce i krofne jutros)![]()
pa tisamo molim te pomeri ovaj avatar zabole me oci kad ga pogledam
sve gledam u stranu i kucam... skrivam pogled svoj od pogleda tvog
...charobnog![]()
pa sta nego charoban![]()
![]()
necu da skidam avatar tesicu se da ovi sto nece da me vide ne gledaju me zbog avatara![]()
Jamaica![]()
Srećom,pa postavih ovdje temu
Zar i ovdje mora da se provocira![]()
pa kad je krenulo mozda se osvestimo da nismo ovde da se provociramo![]()
ću sad da utjutjim...zame počinje izborna tišina al još samo da dodam :
Sve sam go lezilebović i provokator![]()
smanjite doživljaj
it iz aj![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
a sta mi imamo od toga?danas peceno pile ( celo) s krompiri i supa , i salata marula spanac cvbeklo ovo ono , aj neka druga nek se pofali da vidimo ko je najurmashica godine ( i koh od juce i krofne jutros)![]()
prvo mesto gledano sa pozitivne strane je ustvari prvo mesto a prvo mesto sa negativne strane je ustvari prvo od pozadipa to ti kažem zolt, prvo je prvo, gledali ga sa pozitivne ili negativne strane, treba uspeti u oba slučaja... nema više saga novina![]()
ja sam glasao za pozitivu
i nisam primetio nesto negativno kod tebe (ni kod vecine ostalih urmasica naravno) ali ti si nekako detinjasta baba u pozitivnom smislu... hocu reci da imas onu dobrotu i nevinost deteta
i zbog toga sam glasao za tebe.
ja na izbore necu da idem a i da budem zadnji isto mi se vataNe bih da uvredim ostale pa i sebe ali mislim da Zolton zaista zasluzuje Z A D NJ E mestoako budemo birali Urmaša 2013.
Pa zar one nisu sve do jedne 1. među jednakima , bre brate Zlotone , kuće ti duša ako je nisi ostavio na Karibima i kojekude![]()
a mora da se glasa ne mozes sve staviti na prvo mesto, cemu onda izbori
, izbor je tezak i ja bi ih sve stavio na prvo mesto ali sta da se radi... ni njima to nista ne znaci...
:turpija:![]()