Sneguljaica rulz!!!
Ne bih da uvredim ostale ali mislim da Sneguljica zaista zasluzuje prvo mesto
Sneguljaica rulz!!!
Ne bih da uvredim ostale ali mislim da Sneguljica zaista zasluzuje prvo mesto
pa ja
danas peceno pile ( celo) s krompiri i supa , i salata marula spanac cvbeklo ovo ono , aj neka druga nek se pofali da vidimo ko je najurmashica godine ( i koh od juce i krofne jutros)
pa ti samo molim te pomeri ovaj avatar zabole me oci kad ga pogledam sve gledam u stranu i kucam... skrivam pogled svoj od pogleda tvog
...charobnog
pa sta nego charoban
necu da skidam avatar tesicu se da ovi sto nece da me vide ne gledaju me zbog avatara
Jamaica
Srećom,pa postavih ovdje temu
Zar i ovdje mora da se provocira
pa kad je krenulo mozda se osvestimo da nismo ovde da se provociramo
ću sad da utjutjim...zame počinje izborna tišina al još samo da dodam :
Sve sam go lezilebović i provokator
smanjite doživljaj
it iz aj
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
a sta mi imamo od toga?danas peceno pile ( celo) s krompiri i supa , i salata marula spanac cvbeklo ovo ono , aj neka druga nek se pofali da vidimo ko je najurmashica godine ( i koh od juce i krofne jutros)
prvo mesto gledano sa pozitivne strane je ustvari prvo mesto a prvo mesto sa negativne strane je ustvari prvo od pozadi ja sam glasao za pozitivu i nisam primetio nesto negativno kod tebe (ni kod vecine ostalih urmasica naravno) ali ti si nekako detinjasta baba u pozitivnom smislu... hocu reci da imas onu dobrotu i nevinost deteta i zbog toga sam glasao za tebe.pa to ti kažem zolt, prvo je prvo, gledali ga sa pozitivne ili negativne strane, treba uspeti u oba slučaja... nema više saga novina
ja na izbore necu da idem a i da budem zadnji isto mi se vata a mora da se glasa ne mozes sve staviti na prvo mesto, cemu onda izbori , izbor je tezak i ja bi ih sve stavio na prvo mesto ali sta da se radi... ni njima to nista ne znaci...Ne bih da uvredim ostale pa i sebe ali mislim da Zolton zaista zasluzuje Z A D NJ E mesto ako budemo birali Urmaša 2013.
Pa zar one nisu sve do jedne 1. među jednakima , bre brate Zlotone , kuće ti duša ako je nisi ostavio na Karibima i kojekude
:turpija: