Ponekad svi poželimo,iz bilo kojeg maštovitog,sanjarskog,praktičnog ili prosto nekog neobjašnjivo šašavog razloga da budemo neko drugo zanimanje.
Da radimo neki drugi posao.
Eto,ja bih danas bila pilot
Ponekad svi poželimo,iz bilo kojeg maštovitog,sanjarskog,praktičnog ili prosto nekog neobjašnjivo šašavog razloga da budemo neko drugo zanimanje.
Da radimo neki drugi posao.
Eto,ja bih danas bila pilot
A ja bih danas bila kapetan lađe Da vozim brodić a da mi društvo pravi jato galebova
joj....ja sam nemaštovita bila bih to što sam, tj jesam što sam i nemam nikakvih želja da budem nešto drugo
где си пошла с крмељиве очи
Juče mi se bilo pilot a danas bih baš nekako voljela da sam neki DJ
danas bi bilo dobro da sam veterinar i da sam mogla sama da pomognem svom tasanu
danas bih voljela da sam žena sos dugmitji
el sos vaki dugmitji ( na bluzu )
http://viralvideos.prochan.com/Enter...e59_1346786744
koja je ovo kretenĆica pa,što diže noge uvis ako se boji krivina
tema:
ne b ja više dugmitje
sad bih voljela da sam vozačica formule 1
ako dobro voziš ( u šta ne sumnjam ) imam makinu za tebe
tema : NeDa_linin suvozač
nešto mi se mušičari...
xmm ne bi bilo loše da sam ona zumzara danas
medved u zimskom snu
supermen bih danas bila da stignem sve sto nisam mogla zadnjih par dana
manijak
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
dimnjačar
neka zloća pa da razjurim sve ove što me odlažu
S r o d n a d u š a
Ljudi misle da je srodna duša tvoja savršena kombinacija i da je to ono što svi žele. Ali istina je da je srodna duša ogledalo, osoba koja ti pokazuje sve što te drži vezanog, osoba koja ti skreće pažnju na tebe kako bi mogao promeniti svoj život.
Srodna duša je verovatno najvažnija osoba koju ćeš ikad upoznati jer će srušiti zidove koji te okružuju i razdrmati te. Ali treba li zauvek živeti sa srodnom dušom? Ne. To je previše bolno. Srodne duše samo dolaze u tvoj život da bi ti otkrile još jedan sloj tebe, a zatim odlaze.
Svrha srodne duše je da te prodrma, da ti malo rasturi ego, pokaže ti tvoje prepreke i zavisnosti, rastvori ti srce kako bi novo svetlo moglo ući u njega, učini te toliko očajnim i van pameti da moraš promeniti svoj život.....Elizabet Džilbert
Marsovac
turista na nekom luksuznom brodu i krstarila moretom
Ljengooza
pile mamino pa da me malo razmazi ko nekad