Moja poruka ljudima...
Vama se obracam,dragi moji ljudi.Svete moj sto oko mene se pokreces, okreces,places,smejes se,tugujes,psujes,milujes i mazis,raspomamljeno udaras u kontejner nogama,grohotnim pijanim smehom razbijas tisinu noci.........Vama, ljudi iz moje ulice,komsije moje prve,i vama sto smrknuti prolazite i ne nazvavsi dobar dan,jutro ili vece......Sto pogleda od zemlje ne dizete.....sto stalno nesto sebi u bradu gundjate.....i Vama sto tuzno gledate u svetlost dana kao na agoniju teskog zivota a ne veselja i radosti toplih srca oko Vas.....i vama dragi ljudi sto svaku nadu izgubiste u bolje sutra i suncana jutra,sto noci docekujete s hiljdu pitanja...hocemo li docekati sutra.........i Vama sto na svet gledate kao na licno vlasnistvo svoje i pokusavate da diktirate zivot i sebi i drugima........iVama sto sto ko bez duse grabite sunce od dana...mesec od noci....ne bi li se osetili zivima....i vama koji nosite ljubavi i blagosti ugrudima...nejaki poneti toliko svima Vama ,dragi moji ljudi,zelim poslati poruku jednu.....Volite,ljubite,nikada nadu u bolje sutra ne gubite,u sebi ,sopstveni mir pronadjite,iz ruznih i tegobnih misli izadjite,u odecu osmeha vi se obucite...toplim pogledom i neznim rukama staricu preko ulice prevedite....sebe ,sebi nekada poklonite.U tisini noci ...za sve se pomolite ...i oprost potrazite....za ne ucinjeno ili ucinjeno,mozda ce te i Vi biti.dusa Nojeve barke,zelja i radost zivota,snaga i um i lepota......Ljubav....i dobrota.
JA