pa zar ti ne voliš da je makar u startu "zauvek", samo je onda sve slatko i da to "zauvek" potraje godinu dve pa posle šta bude
pa zar ti ne voliš da je makar u startu "zauvek", samo je onda sve slatko i da to "zauvek" potraje godinu dve pa posle šta bude
dobro nek bude po tvome, samo jedan dan i jednu noć pa posle da patim godinu dana zar je to bolje
mouze
a ako bi dugo patio el bi mi pomogla
salele svaki dan ženi drugu
Dakle NeDa je sledeća
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Ja ?
Oženjen ?
Pazi ovako. forumski može kako 'oćeš, al' realno može samo pod mojiem uslovima kojih ima, pa podosta
Sada si me podsetila na to šta mi je je'na urmašica sve nabrojala šta ja tražim, eeeeee moja NeDo da ti znaš samo šta je tu sve napisano, a ja to sve uredno čuvam arhivirato, pa se podsetim redovno, da se ne ogrešim i ne do Boža, da pogrešim.
NeDo ja sam uvek za (oba)vezu uz više žena, i da je sve po mome i rešen problem.
Ima to na Thailandu, neko selo, kažu zove se Krung Thep, tamo to mogu da najdem
at thema:
Udajte se obe za njega, ne mojte da ste bez srca i da ga tako mučite nego da se pravi ta svadba i da se puno peva, pleše i raduje za sva vremena pa da se to proslavi kako treba i priliči
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Dobro Moonster,nećemo dodatno obrazlagati Nisam te ja prosila Samo sam pitala da se ne bi kojim slučajem ženio
forumski naravno
tema:
sad se čeka salelova reakcija
Sale ne trza ( svasta se nacitah dva dana sama na forumu stvarno ima tema koje nikad nisam videla, da se cudis - ja da ne ispratim sve )
Ciji potpis?
kad se pojavi prava tek se onda upale lampice
Ciji potpis?
Upropasti mi se maskara od treptanja, zivote skote :D
Ciji potpis?