izvol'te
izvol'te
Nisu poželjne,bježimo od njih kao od kuge,radujemo se kad se drugom dogode,k'o kad komšiji crkne krava..al eto,kad nas saFataju...prospimo ih ovdje
Mnogo sam emotivna od jutros
ja bi mogla ovde da visim
ja to više nemam prohujalo sa vihorom
ja bih ispunila sobu vriskom kojim bih izbacila svu nagomilanu napetost, sve neprijatne emocije potisnute i zbijene i onda bih laganim korakom rasterecena izasla iz sobe
.... ako je dozvoljeno, svoje emocije najlakse izrazavam u stihovima ili muzikom..
Znaj da nije lako da te prebolim
sad trazim razlog da te sto puta vise povrijedim
da na dusi osjetis ovaj nemir, ovu bol sto se sprema
kad na kozi ostane jedan trag i sjecanje
da nas vise nema
Sta da ti kazem kad sve znas!
Odgurala sam mnoge od sebe. I guram i dalje sve one koji pokusavaju taknuti nesto sto je samo tvoje, Gresim, jer mnogo dobri odlaze, ali ni jedan ti nije ni blizu... nema tvoju dusu.
ja nemam emocije
Ostala si moja najlepša medalja iz najlepšeg rata u kome su mi srce amputirali.
Imas, samo hemija treba odraditi svoje....
Senzibilni ljudi, kao nap. ja... uvek imaju povecan emocionalni naboj, one su pokretac.... a kod onih , malo hladnijih ( rekal bih jacih ali da ne cepidlacim ) tipova, emocije su potisnute, da ne kazem u drugom planu. Mozda su srecniji... ali da ne cepidlacim...
Danas sam nenormalno emotivna,neće da valja
Da li je moguće da ste sve vreme voleli nekoga koga u stvari niste uopšte poznavali?
Da li je moguće da neko zbog koga ste drhtali i dlanovi vam se znojili više ne postoji?
Možda nikada nije ni postojao?
Možda je sve to bio samo san?
Zašto budjenje onda toliko boli?
Izlečio sam se davno od toga, to više nemam.
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
ja imam, ali su pod ključem po potrebi