Nije, on spada u grupu benzodiazepina, a ne u ad.
Nije, on spada u grupu benzodiazepina, a ne u ad.
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.
A čemu ta grupa služi?
Večnost je čista sadašnjost.
Narodski receno - to su lekovi za umirenje, kao sto je bensedin, bromazepam..i dr.
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.
ksanaks ima umirujuca i antidepresivna svojstva u isto vreme
Za ovo drugo, da ima antidepresivna svojstva prvi put cujem
Ja koristim Citalon 10mg i bas mi fino. Nista me ne nervira a ja nerviram druge za Desetku.
http://www.lekarna.cz/citalon-10mg-1...ovane-tablety/
Sve sto kazem potpisujem
kako je dobro društvo odličan antidepresiv
где си пошла с крмељиве очи
posle dužeg vremena...zbog neke sekiracije, popih juče bensedin...ni danas ne znam gde sam. čudno mi je, jer ranije (pre, na primer, godinu i po dana) sam baš morala da popijem bar 5mg ujutro i 5mg uveče da bih uopšte mogla da spavam (naravno, lekar je tako rekao, nisam to na svoju ruku uzimala)...a sad me ovo ošamutilo kao šuntavo pile.
Prico,
mozda ti je zbog vremena malo 'udario u glavu', a mozda si trebala da prepolovis taj od 5 mg.
http://www.politika.rs/rubrike/Drust...dativa.lt.html
stvarno su rešili da naprave cirkus za neš rođene pare :raz_114:
Bensedin i Ksaneks nisu antidepresivi.
Human enthropy producer
hoce, uz izvestaj neuropsihijatra.
malo se pravim pametna (i samo se pravim), ali rekoh kad je vec tema zablude i cinjenice...
Kad sam vec tu, da kazem i da antidepresivi ne izazivaju zavisnost, za razliku od sedativa i anksiolitika.
Bensedin deluje relaksirajuce na muskulaturu, pa moram da priznam da ponekad posegnem za njim kad se ukocim. Isto tako, uspesno mi je zaustavljao nesnosne menstrualne bolove, kad nista drugo nije pomagalo.
Human enthropy producer
ok, znam to...meni on i ovako ništa ne pomaže kad treba da zaspim, pa ga i ne koristim....ali, čuvam 2 kutije ako želim da odem bezbolno s ovog sveta