pa obicno to rade muskarci,ali ni oni ne pitaju hoces li se seksati sa mnom,to prvo pocne ljubljenjem i ako oboje vidite da to ide na nesto vise onda krenete,uglavnom pratis njega
pa obicno to rade muskarci,ali ni oni ne pitaju hoces li se seksati sa mnom,to prvo pocne ljubljenjem i ako oboje vidite da to ide na nesto vise onda krenete,uglavnom pratis njega
A sta ko ja necu da pratim
i da li prvi put boli ?
Pa prvi put boli,ali opet od osobe do osobe,neke cure osijecaju gotovo neprimjetnu bol a neke jako jako boli,a neke uopce ne boli prvi put i cak nakon prvog odnosa zna krvariti ali skroz malo ne sada litre i to se zaustavi,boli te,zato sto ti on probija himen,to je mala pa ajmo rec mrezica koje imaju nevine djevojke koja se nalazi na maternici
ako bude krvarilo bit ce najvise dvije kapljice krvi,potrudi se bit opustena ako budes uplasena bit ce gore,predigra pomaze tu
himen se ne nalazi na materici
jaoo,pa smjesten je na ulazu u rodnicu,kazem to tako,i djelomicno prekriva otvor vagine
i padoo,ako te smijem pitati koliko imas godina?
cetldeset
okej,okej
jel vjerujete u ljubav na prvi pogled
ali osecam se kao sedamnaestogodisnjakinja
@tema
ljubav ne, ali zaljubljenost da
HAHAHAHAHH,dobra,dobra,dada,i logicnije mi je to nego kad se osobe znaju dosta godina kao prijatelji i onda pukne neka ljubav,kako to,ono pliiz???
sto brzo plane to se brzo i gasi
gihih,al gdje ima dima ima i vatre,a ne samo tak odjednom
imas jos pitanja?
mozes da odmoris
tada bi moon spadao u onu kategoriju oces al niti mozes niti se secas kako
pozdrav za tebe
e bravo moon dao si mi slagvort za dalja ispitivanja sitnog
@tema
koliko je bitna velicina polnog organa