Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Znam ja da se desava, ali pitanje za sve i muske i zenske, kako se ponasate u tim situacijama ?
Imam jos pitanja, ali sad idem
nastavak sledi..tema nije zavrsena
Kad se desi nekim slucajem, nedajbozeibozesacuvaj sta kazete i kako se ponasate?
Da li odmah priznate da ne ide ili se pravite malo blesavi pokusavajuci ?
devojke-zene, da li treba preuzeti inicijativu i pokusati da preokrenete situaciju ili tesite i govorite stvari koji prijaju muskom egu?
jel ovde o sexiju il vođenju ljubavi?!
xmm ima li razlike?!
elem, iščitah vas od korice do korice
ps nadam se da će da nabasam na vas online pa da prodiskutujem i ja malko
Ja priznam da ne ide, nemam strpljenja da se foliram, posle toga zatražim pomoć narodne medicine, orasi, med i tajni sastojak, a ako ni to ne ide,
uzmem pilulu,a ako ni to ne ide, mogu da se pravdam sa tim da mi je neko ( neka devojka jel te ) nešto nabajala, navračala i slično.
A da, kažem da ako stanje potraje, da oglas da traži zamenu za defektnu robu
Tako da suštinski i nemam problema po tem pitanju, već samo rešenja
Homo homini lupus est.
Homo homini lupus est.
na strani sam moonstera za raspravu o pravom ili pravoj,ali padalice,vidi ako smo toliko pogodeni o nedostsatku voljene osobe i nademo novu,u njoj mozemo vidjeti zamjenu za pravu ili pravog,shvacas sta zelim da ti kazem
ne slazem se opet
sta ako je ta sledeca prava ?
ehh,tesko je to padoo pa ako mislis da je ta sljedeca prava bitces sa njom i ako ste stvoreni jedno za drugo bit ce tibolje nego protekle veze pa i ona prosla za koju si mislio da je prava
sitni me samo zbunjuje
Evo Padalice da ti odgovorim na gore postavljeno pitanje ... nikakav umor, premor, neraspoloženost, a ni bilo šta drugo ne može uticati na to da ne pokažem bar malo nežnosti voljenjoj osobi ... možda sam sam specifičan, ali ljubav i razmena nežnosti sa voljenom osobom su mi uvek na prvom mestu ... ako sam joj potreban u nekom trenutku sve svoje obaveze i poslove ostavljam sa strane ... posao i sve drugo može da čeka, ali razmena nežnosti sa voljenom ne.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
gde nestade ovaj sitni
Najbludnija od svih bludnih bludnica!