Dnevna,sedmična ili uopšte
Izvolite
Dnevna,sedmična ili uopšte
Izvolite
Mislim,nije da se nešto femkam,ali hoklica/sem što je savremeno kontraceptivno sreStvo/ počinje da mi stvara probleme
Kad mi neko naprimjerE opiše sitOvaciju poza,čorba,petkovanje,pelcerisanje ja se unervozim i počnem da razmišljam: kako,odakle,zašto,čime,gdje,,krenem u silne analitikešto prostorne,što suštinske vrste
zato je to, jelte , 'hoklica' faza
pošto imam strah od visine, uvek sam govorila da mi se vrti u glavi i od hoklice
meni je mnogo trebalo da ustanovim tu kontraceptivnu ili kontacepcionalnu , jelte, funkciju hoklice
mislim, imala bih ja jos pitanja, al sramota brate vise
teorijski mi je sve jasno ...prakticno cu morati da dokucim te sekunde kriticne noga dole, noga u hoklicu, noga gore
mene mi nekako jednostavnije i pouzdanije izgleda ono za ono da se kupi na trafici ne volem ja te visine, dosta mi moje
Jaranice
nije riječ o konceptu,već o praksi kao takvoj,razmjena ideja,pitanja,dilema,iskustva
ja ocu samo prakticno da mi se obezbedi uvid
prvo uvid u osnove pa ja mogu da pricam o raznim varijacijama na temu, idejama i ostalim stvarima..bludnim
upala si u hoklica fazu
Kako misliš "praktičan uvid" to je van domena virtu svijeta
prosiricemo domen
misliš www.hoklica.net
e toooo
Neke stvari treba demistifikovati
Neka ove teme ,kad god nam hoklica padne na uMpametza sve apsolutne početnike,za one koji će doći,one koji ostaju i vavijek propituju