1. Veoma ste radoznala osoba. Kod vas je veoma razvijena potreba za nepekidnim saznavanjem, novog i zanimljivog. Vi ste prilično otvorena ličnost. Ali vas osnovni minus – to je ono što gurate nos u tuđe poslove, iako mislite da to radite iz najbolje namere. Bilo bi dobro da ovu karakternu osobinu iskorenite.
2. Umereno ste radoznali i veoma naivni. Unutar vas još živi dete. Interesantan vam svet oko vas, ali u isto vreme, teško je vam usred zla i neprijatelja. Nije vam lako da se izborite za sebe. Ne brinite, uskoro će se sve promeniti nabolje.
3. Stalno se smrzavate. Vama može biti hladno čak i na 30 stepeni. Bojite se svega. Ne vredi to raditi. Savladajte svoje strahove i pokušajte raditi šašave stvari.
4. Sigurni ste u sebe i nastojite da osvajate nove horizonte. Ali, postoji nešto što vas ometa u tome. Reč je o dečjoj naivnosti. Odrastite, i u svemu ćete uspeti.
5. Vi ste – pesimista. Jednostavno, pesimista po prirodi. Teško vas je promeniti, i sa vama imati dobar odnos. Menjajte se, i ljudi će se drugačije odnositi prema vama.
6. Ponosna ste i narcisiodna osoba. Gledate na sve sa visine, i iz ptičje perspektive. Ne može se tako živeti, sa vama se dobri ljudi neće družiti.
4. Sigurni ste u sebe i nastojite da osvajate nove horizonte. Ali, postoji nešto što vas ometa u tome. Reč je o dečjoj naivnosti. Odrastite, i u svemu ćete uspeti.
1. Veoma ste radoznala osoba. Kod vas je veoma razvijena potreba za nepekidnim saznavanjem, novog i zanimljivog. Vi ste prilično otvorena ličnost. Ali vas osnovni minus – to je ono što gurate nos u tuđe poslove, iako mislite da to radite iz najbolje namere. Bilo bi dobro da ovu karakternu osobinu iskorenite.
i jutros i sad br.3, ništa se nije promenilo i tačno je sve nešto mislim, čim sam se ufatila ove što je na ledu, mora da ja podsvesno ipak volim zimu
pa 4...ali ja nikad neću odrasti stoga...
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me