Prvobitno napisano od nevidljiv Hocu li danas videti Dr.kojicu... ijaoj.. Vidi, ne bi trebalo da se emotivno vezuješ za mene. Moraću da te preusmerim na kolegu onda.
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od kojica ijaoj.. Vidi, ne bi trebalo da se emotivno vezuješ za mene. Moraću da te preusmerim na kolegu onda. ..............
Zar ćeš da me biješ?
Prvobitno napisano od nevidljiv .............. nevidljivi, bwe....je l ti pada mrak ili to samo onako?
где си пошла с крмељиве очи
Prvobitno napisano od pričalica nevidljivi, bwe....je l ti pada mrak ili to samo onako? .....
Prvobitno napisano od nevidljiv ..... dobro, sad polako...šta te muči? ako te uopšte nešto muči?
Prvobitno napisano od nevidljiv ..... Da li si uvek agresivan prema ženama koje ti se sviđaju? Vidi.. zaista bi trebao da mi odgovoriš na ona pitanja...
Prvobitno napisano od kojica Da li si uvek agresivan prema ženama koje ti se sviđaju? Vidi.. zaista bi trebao da mi odgovoriš na ona pitanja... :raz_114: ae bre kojice
Prvobitno napisano od pričalica :raz_114: ae bre kojice
Prvobitno napisano od pričalica :raz_114: ae bre kojice De sam pogrešila?
Prvobitno napisano od kojica De sam pogrešila?
Prvobitno napisano od kojica De sam pogrešila? nigde, srećo....viš da zaebava
Prvobitno napisano od pričalica nigde, srećo....viš da zaebava
Prvobitno napisano od pričalica nigde, srećo....viš da zaebava Pa ako.. zato i jesam ovde.. valjda..
Prvobitno napisano od kojica Pa ako.. zato i jesam ovde.. valjda.. Valjda....al te uopste ne vidim na radnom mestu...
O? Pa ti se vratijo. Hoćeš li mi sada odgovoriti na pitanja?
Prvobitno napisano od kojica O? Pa ti se vratijo. Hoćeš li mi sada odgovoriti na pitanja? necu!!
ko više voli da kaže neću, ti ili ja... :raz_067:
Prvobitno napisano od kojica ko više voli da kaže neću, ti ili ja... :raz_067: oboje!!!!:raz_067:
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma