Prvobitno napisano od dr.Kadžija Zabole me baš za 2197...eto... uuuu stigo nam jos jedan doktor na smenu
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Prvobitno napisano od dr.Kadžija Zabole me baš za 2197...eto... Саћемо доктора да ти доведемо, па да видиш како ће одма нешто да ти фали
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Саћемо доктора да ти доведемо, па да видиш како ће одма нешто да ти фали ali ne pre nego što ja njega pregledam
every year, every week, every day, every memory
Prvobitno napisano od Lilu uuuu stigo nam jos jedan doktor na smenu al će biti doktor zauzet, upravo ga je pejdžovala doktorka Olja
Prvobitno napisano od QueenOfClubs Саћемо доктора да ти доведемо, па да видиш како ће одма нешто да ти фали mjesty, pa jel vidis da je on dr?
Prvobitno napisano od dr.Kadžija al će biti doktor zauzet, upravo ga je pejdžovala doktorka Olja dr olja??? pa sta hoce ona???
Prvobitno napisano od dr.Kadžija ali ne pre nego što ja njega pregledam Ovi doktori su teški za pregledanje cenjeni Dr.Kadžija...nemoj ni pokušavati. Uključi se u ekipu i preuzmi smenu...
Prvobitno napisano od lilu mjesty, pa jel vidis da je on dr? не видим. др се пише без тачке а он то не зна. :p
Prvobitno napisano od G Ovi doktori su teški za pregledanje cenjeni Dr.Kadžija...nemoj ni pokušavati. Uključi se u ekipu i preuzmi smenu... ...pokušaću.......da se oduprem profesionalnoj deformaciji
dr urac na biciklu obilazi pacijente.... voli tako...
Prvobitno napisano od dr.Kadžija ...pokušaću.......da se oduprem profesionalnoj deformaciji mi smo dr kadzijo upravo kolima hitne krenuli na jagnjetinu... ako necete, ne morate
Prvobitno napisano od dr.Kadžija ...pokušaću.......da se oduprem profesionalnoj deformaciji Potrudite se poštovani kolega...Dobro došli u konzilijum...Puno sreće i uspeha u životu i radu...
Prvobitno napisano od Lilu dr olja??? pa sta hoce ona??? ne znam..traži da se vidimo da popričamo ...kaže...biće tu i jedna koleginica iz francuske, dr.Onfuilla
Prvobitno napisano od G Potrudite se poštovani kolega...Dobro došli u konzilijum...Puno sreće i uspeha u životu i radu... ma ne da mu dr olja da dodje u konzilijum...
Prvobitno napisano od G Potrudite se poštovani kolega...Dobro došli u konzilijum...Puno sreće i uspeha u životu i radu... a el moram sad onu...hipokritovu mantru da ponavljam...
Prvobitno napisano od dr.Kadžija ne znam..traži da se vidimo da popričamo ...kaže...biće tu i jedna koleginica iz francuske, dr.Onfuilla hahahahaha pa sad, doktore, sto se mora, mora se... nemoj da dr onfulja se naljuti, ipak je ona strankinja hahahahaha vozi kvince oladi se jagnjetina!!!! na kraju cu ja da budem hitan slucaj...
Prvobitno napisano od dr.Kadžija a el moram sad onu...hipokritovu mantru da ponavljam... u sebi dr kadzijo
zabole me sta da radim?
Prvobitno napisano od Lilu hahahahaha pa sad, doktore, sto se mora, mora se... nemoj da dr onfulja se naljuti, ipak je ona strankinja hahahahaha vozi kvince oladi se jagnjetina!!!! na kraju cu ja da budem hitan slucaj...
odoh ja do neke slobodne ordinacije da ddremnem malo...
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma