Prvobitno napisano od
Bisernica
Sa onima koji sebe smatraju *nadnaravnima* samo iz jednog minornog razloga,što su
često pominjani od strane pojedinih *veličina*,pa misle da im to daje za pravo da se izražavaju na način na koji to ti radiš,a pri tom izigravaju *nevinost* u svakom i svekolikom pogledu,bespotrebno je raspravljati,posebno kada se obraćaju *u drugom mandatu*,nakon godinu i nešto od osnivanja foruma.
Svoj cinizam i ironiju zadrži za sebe i svoje *veličine*,tvoji hvalospevi mi nisu potrebni ,a iskreno ništa mi ne bi značili i da postoje.
Moj "rukopis" je vrlo pomirljiv i u skladu sa mojim vaspitanjem,ali zna biti i drugačiji,sa onima koji takav ne razumeju.Nemam ni volju ni nameru da se srceparajuće,srcedrapajuće i ne znam kako obraćam bilo kome,posebno ne tebi,koja ne znaš ni sama zašto ti smetam,a vrlo dobro znaš i od kada,tako da ako misliš da sa mnom nastaviš ironično i cinično ,naišla si na pogrešnu osobu.Tvoj cinizam i ironija nisu vredni moje pažnje.
Kada budeš naučila da se obratiš onako kako to zahteva kulturan način dijaloga,neopterećen ličnim predrasudama i nezadovoljstvima što je bože svojevremeno neko dobio nešto na šta si ti umislila da imaš neprikosnoveno pravo,tada možemo nastaviti ...ako i tada budem raspoložena.
Inače,kritika bez predloga je kritizerstvo.
Razumne osobe koje vide kako nešto ne valja ,istovremeno imaju
i sopstvenu sliku kako to valja,jer da misle kako onaj koji je svoje vidjenje
nečega već postavio radi dobro,ne bi kritikovale.Dakle ,kritikom se pokazuje kako
neko nešto ne radi dobro,pa se predlaže bolje.
Kritizeri uvek koriste dobre prilike da se oglase u ime i za račun nekog ili nečeg.