Member Area

Administrator
    Status :
    : Jun 2009
    Pol:
    : Razbibriga
    : 24,561

Zimski raspust od 21. decembra do 8. januara

Zimski raspust za učenike osnovnih i srednjih škola počinje u ponedeljak, 21. decembra i završava se 8. januara naredne godine, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete.

Ministarstvo je odluku o početku zimskog raspusta donelo na osnovu zaključka radne grupe Vlade Srbije za primenu plana aktivnosti pre i u toku pandemije novog gripa A (H1N1).

Prvi nastavni dan biće ponedeljak, 11. januar 2010. godine u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji, uključujući i Autonomnu pokrajnu Vojvodinu, navedeno je u saopštenju.

Prvo polugodište za učenike osnovnih i srednjih škola nastaviće se u ponedeljak, 11. i trajaće do 22. januara 2010. godine, dok će u školama na teritoriji AP Vojvodina prvo polugodište trajati do 15. januara.

Na ovaj način, nastavnicima i profesorima ostavljeno je dovoljno vremena da završe nastavni plan i program planiran za prvo polugodište i da održe potrebne testove provere znanja, a učenicima da poprave ocene, ukoliko za to ima potrebe. U saopštenju je navedeno da drugo polugodište počinje 25. januara 2010. godine za teritoriju Srbije, odnosno 18. januara za teritoriju AP Vojvodina.

Ko nije probao urmaš¡icu taj ne zna šta je slatko

lilasta
    Status :
    Pol:
    : Mighty jungle...
    : 4,449

Odg: Zimski raspust od 21. decembra do 8. januara

au moj ce da popravi ocene malo sutra... ni ne seca se vise sta je trebao da uci...
    Proleteri svih zemalja, ujedinite se!

Registrovani ÄŒlan
    Status :
    Pol:
    : u nekom ćošku na petoj strani sveta...
    : 3,792

ni moja
    ...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...

Registrovani ÄŒlan
    Status :
    : Srbija brale
    : 2,420

moje vredno uci.... :trci: