cisto da vidim koliko bakica ima na forumu
cisto da vidim koliko bakica ima na forumu
a ti misliš da samo bakice vezu
ja sam štrikala kad sam bila u drugom stanju pošto sam morala da mirujem, to je bio jedini način da uposlim ruke ... aj kaži dal sam tad bila bakica :raz_116:
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Koliko vidim nijedna ne sme da se javi
ajde slobodno... niste bakice
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Бакице не везу.
Везу девојке и млађе жене. Док још виде...
Кад остаре, па не виде близу а виде далеко и вез постаје немогућ.
Било некад...
Сад су ту Пинк, фарма, ВБ, сурвајвер, игрице, фејс и остале ситне занимације за живце.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
zaboravila si Razbibrigu
Е па не могу Разбибригу у исти кош са овим глупостима.
Ипак је она нешто друго.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Svaka čast
A inače sam štrikala šal svekrvi... uvalila mi vunicu da se "zabavljam" .. pokazala klot i frket ... dobila je ljubačasti šal sa belim flekama (trebalo je da budu tufne)
ja volim da vezem, mene to smiruje
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
i ja volim da vezem. uopšte, volim ručni rad nadam se da ću jednog dana imati opet vremena da na taj način provodim vreme.
где си пошла с крмељиве очи
joj kako bih ja volela da vezem iz dosade...
ucila me mama kad sam bila mala da vezem goblen, secam se kupila mi neki stampani, bambi i ja vezla... to je sve sto sam izvezla u zivotu...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
meni nikad nije dosadno..
a znam da pletem, vezem, šijem, heklam...
e da.. i tapiserije znam da radim, a znam i da tkam..
Večnost je čista sadašnjost.
tapiserije me vracaju u skolsko doba, tad nam je to bas bio hit
ne umem da heklam, nikad me to nije privlacilo, ali zato obozavam da vezem... u vreme kad sam lezala izvezla sam 2 goblena.. zao mi sto sad nemam nesto vremena da se tome posvetim, ali mozda se vezu ponovo okrenem tamo negde na leto
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
I ti si imala taj izborni predmet? E, to je bio život...
kad se samo setim, bas smo uzivali
Između ostalih, napravila sam jednu poveću tapiseriju na kojoj je partizanov grb.
Kako su kukali grobari da im je poklonim.
znas sta je meni interesantno? postoje muskarci koji vole vez
moj pokojni teca je izvezao gomilu goblena, vilerovih, prava umetnicka dela... secam se da sam kao mala visila pored njega, gledala kako to radi i uzivala