ako hoces dobro da uradis...uradi sam
sve mi jasno... volEm da uradim po svome...znam da sam ga sama tako "umesila"...
i umori se covek...istina...
e da... a kad taman sednes i odahnes...uvek uocis jos nesto sto si mogla uraditi... e tada lepo kazem sebi: " sad je vreme da ugodis sebi"...
i dobro je...stan je sredjen kako ti zelis... dobro de, ostane poneka sitnica...ali u globalu... zadovoljno se smeskas... i odmori se telo...a dusa puna...vredna si zeno
Ja sam se nesto istrosila na kucu, malo mi je muka od rintanja, tako da sad slusam mamu a mame se moraju slusati. Ako mama kaze da ne preterujem, da mi nered nece nigde uteci, onda je to tako. Mama kaze da se trudim da sto vise ugodim sebi, ja tako i uradim. Ljudi moji, jedno vreme sam se druzila sa zenom koja mi je poklonila neku macku, pa pocela da mi dolazi nezvana stalno na kafu, i ona je tip koji svaki dan pere prozore. I ja onako (tada mlada i neiskusna) kazem, auuu, koja sam ja aljkosa kad ih perem jednom u 2-3 nedelje. Sutradan, posle tog razgovora, kupila ja novu magicnu krpu i udri, svaki dan sve prozore u stanu... Crknuta konstantno a rad niko ne primecuje... Kad sam to ispricala mami, ona kaze ti nisi normalna, pusti nju dokonu babu, sta joj drugo preostaje u zivotu sem da se nadmece sa komsilukom u cistoci i vrednoci. I tako sam ja polako pocela da ucim i kapiram neke stvari o zenskoj `lenjosti`