Prvobitno napisano od malavelika jao, vidi-vedad :razbibriginsmajli koji sejkezi: c,c,c, sve prognanici s krste )) Ti si ljutko, sama si pobegulja (a bas sam bio fini na: komentar uz rep. ) i vec se zabrinuh de si, sad mi milo oko srca da si ovdenak
Prvobitno napisano od Man esi plavuša a od kad ti voliš plavuše, gazda?
где си пошла с крмељиве очи
Prvobitno napisano od malavelika pa, jesam al vestacka pa se ne racunam skroz u glupace valjda samo do pola Bože mili šta žena reče za sebe samu?
Prvobitno napisano od Man el sad da se vređamo obično prognani sa raznoraznih foruma završe na krsti mi smo ovde fini i ne koristimo ružne reči pa, sta je ovde ruzna rec?!? misim, ako ste bas,bas tolko fini da je "prognän"sa ironicnom konotacijom ruzna rec, da bezim ja odma? )
Prvobitno napisano od pričalica a od kad ti voliš plavuše, gazda? tebe bre volem pa da si zelena
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Prvobitno napisano od malavelika jao, vidi-vedad :razbibriginsmajli koji sejkezi: c,c,c, sve prognanici s krste ))
Prvobitno napisano od malavelika pa, sta je ovde ruzna rec?!? misim, ako ste bas,bas tolko fini da je "prognän"sa ironicnom konotacijom ruzna rec, da bezim ja odma? ) krsta p,s.
Prvobitno napisano od G Bože mili šta žena reče za sebe samu? Sva je cakana, samo se ne vidi na prvi pogled G, kad je znas, missis med od nje...doso
Prvobitno napisano od Man tebe bre volem pa da si zelena al si me našo sad...
Prvobitno napisano od Tiberius Ti si ljutko, sama si pobegulja (a bas sam bio fini na: komentar uz rep. ) i vec se zabrinuh de si, sad mi milo oko srca da si ovdenak )) znaci, pojma nemam ko si ... al vidim da ti znas ko sam ja, sto nas u ovom razgovoru cini neravnopravnim kad se snage izjednace-odgovoricu
Prvobitno napisano od G Bože mili šta žena reče za sebe samu? ja uvek o sebi kazem svasta ruzno pa se onda ljudi iznenade kad me upoznaju, pa vide da sam super :zelenko:
Prvobitno napisano od Man krsta p,s. aaa, to ))) a, ne mogu da komentarisem sukob interesa ))
Prvobitno napisano od malavelika )) znaci, pojma nemam ko si ... al vidim da ti znas ko sam ja, sto nas u ovom razgovoru cini neravnopravnim kad se snage izjednace-odgovoricu Onaj pasivni malavelika, ipak si poluplavusa al ti oma prastam, mLogo nas ima pa te...zbunili
Prvobitno napisano od Tiberius Sva je cakana, samo se ne vidi na prvi pogled G, kad je znas, missis med od nje...doso Neka je živa zdrava i dobro došla...Nazirem iz daleka da se radi o vrlo školovanoj i kulturnoj osobi...Samo superiorni se šale na svoj račun...
malavelika - poštovanje....ne znam ko si, pa bolje da krenem s tim stavom
Prvobitno napisano od pričalica malavelika - poštovanje....ne znam ko si, pa bolje da krenem s tim stavom hvala, pricalice sa mnom moz da krenes kako hoces vaznije je pitanje kako ces sa mnom zavrsiti
Prvobitno napisano od G Neka je živa zdrava i dobro došla...Nazirem iz daleka da se radi o vrlo školovanoj i kulturnoj osobi...Samo superiorni se šale na svoj račun... pa, hvala na dobrodoslici suvise ti je pogled "izdaleka"-nisam bas ni po cemu superiorna
Prvobitno napisano od malavelika pa, hvala na dobrodoslici suvise ti je pogled "izdaleka"-nisam bas ni po cemu superiorna ma ćorava baba sine ali znamo da si fina
Prvobitno napisano od malavelika hvala, pricalice sa mnom moz da krenes kako hoces vaznije je pitanje kako ces sa mnom zavrsiti važi i obratno nadam se da sam dorasla
Prvobitno napisano od Man ma ćorava baba sine ali znamo da si fina Da je i ja vako kulturno pozdravim a ti Man prebaci ove nase pozdrave tamo de im je i...mesto :hvala:
Pogledaj oblak za oznake
Pravila foruma