ispadam za večeras iz teme
где си пошла с крмељиве очи
uglavnom muskarci :raz_012:
narocito ozenjeni![]()
Sram ih bilo što su se oženili.![]()
Uh...nervira me svasta.Npr. kada nesto radim u kuci i kazem mu da i on uradi nesto,pa onda ono njegovo-sad cu,sad cu,evo jos malo i na kraju uradim ja.Kada hocu da pricam sa njim a on bleji u TV i slusa me sa "pola uva".Nikada mi nece biti jasno sta radi u kupatilu sat vremena,nikad se obrijati,namjestiti siske,uf...ludim zbog toga.
nista, obozavam mog mukarca![]()
pajz vako:
''Uh...nervira me svasta.Npr. kada nesto radim u kuci i kazem mu da i on uradi nesto,pa onda ono njegovo-sad cu,sad cu,evo jos malo i na kraju uradim ja.''
- joj kako me nervira kad oću da radim nešto ona dođe sa tim svojim ajde da radimo ajde da radimo... pa ok, radićemo, ma radiću sam, samo neka to bude kad ja kažem, a ne kad se tebi priradi usled... hm nervoze.
''Kada hocu da pricam sa njim a on bleji u TV i slusa me sa "pola uva".''
- e ebote a još joj danas tri puta onako snishodljivo pominjem kako eto večeras ima polufinale lige šampijona i kako se ja eto baš radujem...
... i pazi sad nju ona bi da priča sa mnom. i to ni o čemu drugom nego da raspravimo ono ''šta sam ja onda mislio kasam reko..''
''Nikada mi nece biti jasno sta radi u kupatilu sat vremena,nikad se obrijati,namjestiti siske,uf...ludim zbog toga.''
- e ebote dakle pet puta joj kažem da bih išo da se sredim i da završi sve i još je pito dal ima šta protiv da ostanem duže i pristala i sve... i eto ti nje posle pet minuta zvoca nešto ispred vrata i preti da ne provali. u osmom minutu već besna upada ''jer ne može više da izdrži'' i ljutito ne gledajući vas vrši malu nuždu pred vama čineći ono što je oduvek želela da učini a još pritom ostavši čedna jer sam je ja svojom bahatošću naterao na to. genijalno
Nisam nego ga volim