Evo ja prosle nedelje,umal' da nisam 'ednu raspalila,,nego ne smem,mnogo sam smrsala i kilava sam pa se bojim da bi me satsavila sa zemljom,posle treva oprati obraz pred decom..
Evo ja prosle nedelje,umal' da nisam 'ednu raspalila,,nego ne smem,mnogo sam smrsala i kilava sam pa se bojim da bi me satsavila sa zemljom,posle treva oprati obraz pred decom..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
E vidis to sam htela da kzem.. ja kao devojka bih udarila,i to ne onaj mali zenski samar
ja sam pre bila agresivna, donekle,i kad bih i udarila zensko,razlog je bio uvek osecaj verbalne nemoci,odnosno, nespsobna sam da se spustim nisko i podlo kao sto to neke umeju
tipa,ponizavace te na sitnicama, ti da odrzis govor ona ce se uvatiti za neku malenu stvar i onda te finjaka spustati i podjebavati, sa sve onako osmehom
to je kukavicki. prozrem ja sve,samo nemam strpljenja nimalo. neke su jednostavno bolesno bezobrazne, i treba ih udariti jednom, pa ako opet seru o tebi drugi put,ako seru nekome o tebi onda treci put,cetvrti,peti,sesti,sedmi... do te mere da se boji otvoriti usta kad si ti blizu,ili bilo kome o tebi.
da sam muskarac..nikad ne bih udarila zensko,makar me provociralo pa ne znam, al samo kazem da mogu da razumem one koji su sve uradili,i otisli od neke ludace koja je lajava i provocira ih,i pokusali fino na sve nacine, a ona i dalje ne staje. Ponasas se kao gad prema nekome,i mislis,cak zahtevas da te spase to sto si zena? ne. svi nose posledice svog ponasanja,ako ti hebes u mozak i mentalno unistavas nekog jer eto doslo ti,i dubis mu na glavi dubis,dubis, vredjas,nipodostavas, napadas, ti ocekujes da on to doveka trpi?
opet ponavljam,ja da sma musko ja bih otisla i ne bih nikad digla ruku na slabijeg od sebe,ali mogu da vidim zasto su neki pukli.
npr na nekom forumu sto sam bila,devojka i jos jedna se svadjale,i ova joj napise stvarno dobar post,dugacak,detaljan, skroz na mestu.. i ova druga, joj sve to citira i krene ( posto verovatno nije imala ni znala sta da kaze nazad ) po pravopisnim greskama,a bilo ih je tri-cetiri, neki lapsus...kad bolje nije mogla posto ocigledno nije sposobna za to,spustila se gde joj je i mesto-na nisko. to je ono kako slabici napadaju. Banalan primer ali to je taj stil.
Zanimljivo.. ako ništa, konačno nešto drugačije..
Ma umeju žene da isprovociraju šamar i te kako.
I posle je on najgori na svetu i ima da se kaje do kraja života, a ona mučenica.
Moja drugarica je tako raskinula sa dečkom. Nije znala kako da ga ostavi a da
ne bude ona kriva za raskid.
Večnost je čista sadašnjost.
e sad mi je mnogo jasnija ona tema-zena je zeni vuk-...
e divno..
Večnost je čista sadašnjost.
Nije da se ponosim al desilo se i meni..rat tek završio,nigdje ničeg..ja u starom renou klepećem po gradu moleć boga da gorivo ne nestane..i na parkingu neki bijesan bmw me zagradi..vozi treba,napucana,pirsingovana..i zamolim je kulturno da se pomjeri ,ali treba neće..ja je zamolim opet jer sam blokirana a žuri na posao..ona se stade femkati..
-bo te taj sepetak,idi pješke-ona će meni..
sepetak..moj mali renault..ugrize me za srce i tu ja njoj zavalih šamar onako muški..od bijesa ..ja koja mrzim svaki oblik nasilja..epilog priče..isparkirala se u minuti.
Eto sami dadoste odgovor, kako treba reagovati...
U pitanju je bila neka masovnija tuca ispred diskoteke pre skoro pa dvadesetak godina gde je pomenuta cura ubola u butinu skakavcem drugara do mene i krenula ka meni istim, sledece sto je videla je kako je policajci s' lisicama sprovode do hitne pomoci (ono izmedju je bio klasicni nokaut u vr' brade).
Evo i pitanja za sve koje su pomislile kako sam strasni muski sovinista... Da nije trebalo mozda zarad stava ne dizem ruku na zensko da je pustim i mene da izbode?
mislim da tema nije o ekstremnim situacijama i ne odnosi se na slucajeve ugrozenosti,i da vi svi dobro znate na kakve situacije se misli.na one obicne partnerske odnose u kojima sebi da li ste ili ne dali za pravo,kako vam i pojedine savetovase,da im zatvorite usta udarcima...
Mikili,previse si ti ozbiljna zena
znamo,samo ubacujemo
cini ti se raisa,moras da me upoznas za takvu izjavu..samo svaki dan lecim one kojima muzevi zatvaraju usta batinama..pa ne volim kad ni u zezanju neko to smatra ispravnim..
Кад их излечиш, где иду те жене?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
i sprdnja ima granice,ipak..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Uh toga ima sve više...moju kumu bije muž za svaku sitnicu...nikad se nije žalila ali uvek ima neku modricu i uplakana...
to je strašno...to nisu muškarci...