Ne važi se...
Ne važi se...
Večnost je čista sadašnjost.
a vidis musko nisam
doduse,jednog sam gadjala flasama,ali to je bilo davnih dana
jesam, kada sam bila u skoli potukla se par puta sa jednom devojcicom
ja sam tukla decka se to racuna? xD
udarila sam i drugaricu zato sto je zasluzila...
a o muskarcima.. da Bog da svi umrli u najgorim mukama.
ps. ja cekam presudu u moju korist povodom ovog pitanja.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
nisam,nikada..i nikad ne bih bila sa osobom koja ma i za trenutak pomisli da ima pravo fizicki da me zlostavlja.ako neko misli da je time pokazao superiornost,muskost ili nadmocnost ima debele komplekse.
Jesam... i to sam ja tako lako udario da su joj usivali vilicu zicom, a mesec dana jela na slamku...
Aj sad zene opalite po meni, a kad budem raspolozen opisacu detalje...
:/ idi bre u pm!
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Meni je nepojmljivo da muškarac udari ženu i nisam nikad dobila ni šamar,a kamoli udarac,ali znam neke koje jesu i njihove muževe koji se vode logikom: Udri ženu,ako ti ne znaš zašto,zna ona..nažalost,česta je to pojava.
U čemu je razlika između žene koja prima udarce i muškarca koji ih zadaje..prvi put ona je žrtva..a svaki naredni put,ona je budala ili su sado-mazo varijanta pa im to prija.
Užasavam se rješavanja konflikta bilo kojom agresivnošću,čak i povišenim tonom.
Slazem se.I sjecam se kada se moja rodica udala,njen muz je bio tako jedan od tih muzeva...udri,a ti znas gdje si pogrijesila.I dozlogrdilo njoj da svaka prepirka zavrsi sa samaranjem...(Inace,ona je bas sitna i mrsava zena,a muz joj k'o od brda odvaljen.)I kada je njihova prepirka krenula tim pravcem,ona je uhvatila prvo sto joj je doslo pod ruku.Neku kristalnu ciniju za voce.I udri muza gdje stigne.Ona je bila tako poludila,da nije gledala gdje ga udara.A on se kaze skupio na podu i samo govori :"Nemoj samo po glavi,molim te!"
Poslije toga kaze nikada je vise nije udario
hahaha.. to je zena! kad zna da se suprostavi muskarcu! bravo .
Rigel
s kim ja delim forum