Nisam .........
Ne bih da otvaram novu temu, interesuje me mišljenje .... kako muško treba da odreaguje u situaciji kada žensko fizički nasrne na njega.....
Nisam .........
Ne bih da otvaram novu temu, interesuje me mišljenje .... kako muško treba da odreaguje u situaciji kada žensko fizički nasrne na njega.....
shamarom... da se dozove.
a zena retko kad krece u nasilje bez potrebe. jedino kad je ugrozena od strane muskarca/zene.
Poslednje uređivanje od ribizla : 16-05-2011 at 09:34 Razlog: nisam procitala lepo pitanje xD
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
zenomlati
Sandokan
pa..vvaljda zavisi kako nasrne na njega... ako nasrne neka gradje Eva Longoria ne bi trebalo da bude strasno,ali ako nasrne na njega nekim orudjem,pomagalom,ili ako je jaka zenska... sta covek da radi nego da se brani
vidis,to ti je dobra ideja. ionako imam razloga da ga mlatim,pa u seksu malo da nasrnem na njega,a on ce misliti da to radim iz ljubavi
Odakle tebi da mora biti sado/mazo u tom slucaju? Moze biti samo jedno... ili nesto trece...
Pilav ili plav (od udarca)
pilavu fali da poplavi od muke
Bije se u sexy, pa makar bila i ćuretina.
A riba,Zak?
kad smo već kod mesa..mada,kad je riba bila meso
Vazda.
ribe, pilavi, piletina...
Sandi..
Ima dve varijante, da pobegne ili da ćuti i trpi.
Večnost je čista sadašnjost.