Ovde očekujem samo ljubavne misli i želje , poruke samo vašim dečkima, curama, ženama, muževima, budućima, bivšima, potencijalnima, onima koji nikad neće biti vaši i slično...
dakle bez slika i youtube klipova već vaše misli .
Ovde očekujem samo ljubavne misli i želje , poruke samo vašim dečkima, curama, ženama, muževima, budućima, bivšima, potencijalnima, onima koji nikad neće biti vaši i slično...
dakle bez slika i youtube klipova već vaše misli .
nismo znali kako.. nismo..
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
This corner of the earth is like me in many ways, I can sit for hours here and watch the emerald feathers play.. On the face of this I'm blessed, when the sunlight comes for free... I know this corner of the earth it smiles at me
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
I otkud ja da znam sta ti mislis?Kad ti sve pogresno tumacis,i zasto mi na pitanje odgovaras pitanjem?I kazes da volis da raspravljas sa mnom,a kad cujes istinu -dignes nos-..nemam ja izgleda uputstvo za upravljanje ovnovima..
verujem.
i nasmejao si me..kazes,ovnovima se ne rukuje,oni se prate..mozda je bas u tome problem..ne umem ja to..
i sad mi nacisto nisi jasan..
Pametnom je dovoljno reći jednom.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
"dodji i kad pomislis da kasno je...
jer zaborav na tebe ruku ne dize..."
plotarius transpareticus
dodji mi na horizontu sna da treperimo sjajem udaljenih sazvezdja ...
plotarius transpareticus
volim te i ti si polovina moga srca.
Ljubav je "Most iznad uzburkane reke" sa koga se lako okliznemo.
"i dalje si ti izvor mojih najdubljih ceznji ka proslim vremenima...prolazi sve...proci ces me i ti..."
plotarius transpareticus