Vasa humoristička serija,strane produkcije ,koju rado gledate,je???
Vasa humoristička serija,strane produkcije ,koju rado gledate,je???
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...
Ally Mcbeal
Dharma and Greg
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Dharma je zakon.
Mucke su zakon,
a obozavam i Fraisera.
(mislim da nisam jos neku zaboravila)
The Black Adder
volela sam strasno "treci kamen od sunca", al ga dugo nigde ne prikazuju
i generalno mi takav humor u serijama i odgovara
svidela mi se i i ona engleska "parovi", a svojevremeno sam gledala "prijatelje", jedna od retkih americkih koja mi se dopala
odvratni su mi "duhoviti sitkomi" tipa "Vil i Grejs" i te fore...to mi je em dosadno, em mi nije duhovoto ich
e, da, "crna guj" je jedan od neprevazidjenih
naseg "gruju" nisam gledala
Kako vreme prolazi, sve je na nižem društvenom položaju i sve pametniji. Kao u životu.
nem pojma. meni svašta nešto smešno a svašta pak nije
eto, sad mi panula napamet serija office. to mi bilo veoma vrlo smešno.
naravno da je engleska serija. i naravno da su amerikanci odma uradili svoju verziju. smešna je i njiova al je engleska smešnija.
mism ebeš tu seriju de treba da se prikaže ono običan utučen svet u kancelariji brez zrake sunca, a svi glumci utegnuti ko čaše se belim zubima ko sa reklame za kolgejt
sta bese nepristojni ljudi, poznato mi?
e, a skoro sam razmisljala koga sam iz serije najvise gotivila, i bukvalno nisam mogla da se odlucim, koliko su likovi genijalno razradjeni i odradjeni bili
vesele sedamdesete....
ma engleska serija, Gari i Toni valjda bese, dva ortaka, koja uzivaju da se nalivaju pivom ispred tv-a i usput se provaljuju najjace na svetu... cek da vidim ima li slika negde
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
aa, znam..meni nije bila nesto narocito..malo mi razvucena bila i oni mi nisu bili simpaticni
ma imali su provala ne zna se...
i aly mcbeal sam gledala i raymonda isto...
i sundjer boba...