Mozes biti, tamo gde si.. i mogu te poslati tamo gde nikad ne bih pomislila da su u stanju.
Sanjam te tako nekad.. ali mislim na tebe uvek.
ide zima.. a znas da smo sve zime proveli zajedno... gledajuci kroz prozor.. ispijajuci kafe.. isli u Pab.. kad sam te izvlacila iz sranja u koje si redovno upadao.. kad smo se tukli zajedno.. kad sam ti cistila lice od krvi kad se potuces u gradu....
budila sam te svako jutro da ides na treninge.. da bi otisao jednom.. i sad ne znam da li ces se vratiti.. nadam se da hoces.
jel se secas kad smo isli zajedno na treninge? pa me presavijes pred svima.. a onda mi i sam stavis zavoj na ruku..znam da se secas...
nedostajes mi..
znas, da mi nisi brat, i da te ne volim ovoliko i da se nisam vezana ovoliko.. mrzela bih te.. ali mislim da ni tad ne bih mogla![]()
mrzim te bre! mrzim te sto si tako otisao! mrzim te sto si okrutan tako!
mrzim te.. a toliko te volim..
![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Sa tobom u mislima mogu sve..naci cu nacina..obecala sam ti![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
onda se ti pojavis...a da se ne najavis...
dobrodosao u predvorje mojih misli...
ususkan u slobodi zelja...
volim biti sa tobom...
van njih...
van stvarnosti...
zajedno...
u noci...
plotarius transpareticus