Mozes biti, tamo gde si.. i mogu te poslati tamo gde nikad ne bih pomislila da su u stanju.
Sanjam te tako nekad.. ali mislim na tebe uvek.
ide zima.. a znas da smo sve zime proveli zajedno... gledajuci kroz prozor.. ispijajuci kafe.. isli u Pab.. kad sam te izvlacila iz sranja u koje si redovno upadao.. kad smo se tukli zajedno.. kad sam ti cistila lice od krvi kad se potuces u gradu....
budila sam te svako jutro da ides na treninge.. da bi otisao jednom.. i sad ne znam da li ces se vratiti.. nadam se da hoces.
jel se secas kad smo isli zajedno na treninge? pa me presavijes pred svima.. a onda mi i sam stavis zavoj na ruku.. znam da se secas...
nedostajes mi..
znas, da mi nisi brat, i da te ne volim ovoliko i da se nisam vezana ovoliko.. mrzela bih te.. ali mislim da ni tad ne bih mogla
mrzim te bre! mrzim te sto si tako otisao! mrzim te sto si okrutan tako!
mrzim te.. a toliko te volim..
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Sa tobom u mislima mogu sve..naci cu nacina..obecala sam ti
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
onda se ti pojavis...a da se ne najavis...
dobrodosao u predvorje mojih misli...
ususkan u slobodi zelja...
volim biti sa tobom...
van njih...
van stvarnosti...
zajedno...
u noci...
plotarius transpareticus