možda i ima sexa...a možda i nema, ne mo'š da tvrdiš...nisi im držala sveću.
где си пошла с крмељиве очи
pa razgovaram sa tobom a ne sa kojicom, ako spomenes neku kovanicu moras da znas njeno znacenje jer je koristis kao argument.
pretpostavljam na sta je mislila. ****s zagarantovan sex. jebalo mi se za njega i sa 30 a kamoli sad. sex je nadogradnja svega i kad ga obavljas redovito ko po navici, uzegne se. ne sex mislim, vec akteri. sustina je u izazovu promene i iznenadjenjima svake vrste. kreaciji bas kao u umetnosti. dignes pokrivac misleci da je ispod njega on jer vidis da mrda nesto oko penisa a ono gorila skoci na tebe i svu te pocepa da moras da ides na sivenje. ne bas tako al' otprilike tu negde....
Značenje je bilo jasno, a to što sam rekla da predpostavljam, umesto da znam, možda je moja greška, ali nije razlog da se vatamo za tu jednu reč. Ti znaš šta sam ja mislila pod tim, ili pretpostavljaš? Ajde da sitnimo onda sve... jer već si dao odgovor, a uvek postoji verovatnoća da ne možeš 100% da znaš šta sam htela da kažem... banalizuješ, tražiš da budem veći bukvalista nego što jesam, a to nije moguće. Pretpostavljam.
Užegnu se akteri kada je redovan, kao po navici?
Bukvalno se užegnu?
Redovan, ili po navici? Nije isto. Postoji velika verovatnoće da će doći do zamena teza.
Suština jeste u promeni, izazovima, inspiraciji... ali za tako nešto nije neophodno potražiti treću osobu. Ovo u slučaju da među akterima još uvek ima strasti. Jer to je pokretač svega... sex se ne otaljava, to ne radiš čisto reda radi, ne možeš sa bilo kim, ali sa nekim možeš bilo gde.
Mani me sa simbolikom, ne možeš da misliš pogrešno, osim ako pre toga ne naslutiš... takva iznenađenja nisu baš svima prijatna, ili neprijatna.
Prvo se gasi strast.
Onda na red dolaze i osećanja.
Ne mora da dođe do potpunog gašenja, mogu da prerastu u nešto drugo, pozitivno, negativno, nebitno.
Već pri gubitku prvog, sex više nije ništa drugo, nego rutina. Osim ako si sa mužem, recimo, a razmišljaš o nekom drugom... onda on bude katalizator strasti. Ali ako muž nema sličnu inspiraciju, nema ništa od dobrog sexa.
Sve ide iz glave.
Samo njih dvoje, "užeglih" jednako jedna velika 0.
tacno, neki put treba banalizovati do same granice paroskizma neke stvari jer je apsurdno raspravljati o iracionalnoj stvari koja se zove strast.
ako zena ima zelju ona ce je zadovoljiti ...ili muskarac...nebitan je nacin. konacno mogu da je i stalno potiskuju sto znamo da ostavlja lose posledice po rasudjivanje. brak i sex u braku. da izvines ali meni sama pomisao na to da o tome pricamo na granici strasnog razmatranja u sta cemo uneti dovoljno erudiciong libida da nas nagna na kvalitetno je pomalo sad besmisleno. tis mlada zena i normalno da tako gledas na to... ja samo sto nisam otiso bogu na istinu pa gledam sad drugacije... znaci koncepti su razliciti. mlad bracni par je dovoljno lud da radi svasta u braku... posle nekoliko goidina strast tesko da je istog intenziteta... 15 god kasnije moze da bude zanimljivo ako u igru udju treci i cetvrti a oboje su relativno liberalni i nisu zatucani..posle 30 god. braka zena ti ko sestra a ti njoj ko brat...
o izazovima mogu da pisem sa erotskim nabojem ali necu sad jer necu da se palite ovde... ima man neke moje price koje mi ukrao pa nek vam da na priv... ojadicu ga zbog toga