Ma lako je tebi...![]()
Ma lako je tebi...![]()
Večnost je čista sadašnjost.
uf.. tebi nije lako..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Nikad bilo.Al, navikne se covek.
Mislim da zena moze vishe da postigne kad nema muskarca pored sebe da je ometa (makar je to u mom slucjanu tacno :/ uvek su me saplitali.. ometali.. te im smeta ovo.. ono.. )!
nikad ni u jednom momentu nisam rekla lako je njoj (sem u zezanju.. lako je vama zajebavati se xD ) .. i ja sam zena. nije lako.
zena svasta mora da trpi, da prezivi, da pregura.
meni ode posao zato sto sam zensko (kao zena se manje razume u IT :O ) i tako.. lako je NJIMA.. ;] nama je teze.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
žao mi je što si morala da doživiš i shvatiš da jeste teže, pogotovo ako hoćeš da budeš emancipovana - onda i posao i kuća...i da izgledaš negovano i da umeš da razgovaraš i da si prijatna i dobra kuvarica i da si raspoložena za dočekivanje prijatelja...o sexu da ne pričam
the best man is wo-man![]()
где си пошла с крмељиве очи
Da bi mogla da uspes pored muskarca i da te ne sputava, taj muskarac treba da bude ambiciozan kao i ti i bez kompleksa, a jos bolje je ako jedno drugo "terate" i motivisete na uspesnost, i jos bolje podrzavate.
Na zalost, to sto nisi kao zensko sa predispozicijama da budes IT ing i sto ti je teze da nadjes posao nije samo vezano za tvoju struku.
I za bilo kakav uspeh, potreban je trud, tako da nikome nije lako!
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Kad sam postavljena na važno rukovodeće mjesto,niko nije rekao: Završila je faks,uspješno radi sve poslove,kupci je vole,nema nenaplaćenih potraživanja..godinama se dokazala kao dobar radnik..
sredinom je kružilo kao bauk: MOra da je spavala sa generalnim..da je nosila pantalone,nikad ne bi napredovala itd..
I tačno znam kako to boli..koje je to ponižavajuće stanje i kako grize nepravda u svijetu u kom je muškarcima sve dozvoljeno,a ženama veoma malo.ALi,znam da je to prolazna faza kao dječije ospice .
I danas kad kažu :LAko je njoj(meni) ja se nasmijem,podignem glavu i kažem: DA,jeste.
Jer ja i oni do kojih je meni stalo znaju ko sam,a ostali mi nisu važni i mogu da laju koliko hoće(karavane prolaze)
Jer nemam namjeru objašnjavati niti pravdati se ikom