Ma lako je tebi...
Ma lako je tebi...
Večnost je čista sadašnjost.
uf.. tebi nije lako..
Večnost je čista sadašnjost.
Nikad bilo. Al, navikne se covek.
Mislim da zena moze vishe da postigne kad nema muskarca pored sebe da je ometa (makar je to u mom slucjanu tacno :/ uvek su me saplitali.. ometali.. te im smeta ovo.. ono.. )!
nikad ni u jednom momentu nisam rekla lako je njoj (sem u zezanju.. lako je vama zajebavati se xD ) .. i ja sam zena. nije lako.
zena svasta mora da trpi, da prezivi, da pregura.
meni ode posao zato sto sam zensko (kao zena se manje razume u IT :O ) i tako.. lako je NJIMA.. ;] nama je teze.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
žao mi je što si morala da doživiš i shvatiš da jeste teže, pogotovo ako hoćeš da budeš emancipovana - onda i posao i kuća...i da izgledaš negovano i da umeš da razgovaraš i da si prijatna i dobra kuvarica i da si raspoložena za dočekivanje prijatelja...o sexu da ne pričam
the best man is wo-man
где си пошла с крмељиве очи
Da bi mogla da uspes pored muskarca i da te ne sputava, taj muskarac treba da bude ambiciozan kao i ti i bez kompleksa, a jos bolje je ako jedno drugo "terate" i motivisete na uspesnost, i jos bolje podrzavate.
Na zalost, to sto nisi kao zensko sa predispozicijama da budes IT ing i sto ti je teze da nadjes posao nije samo vezano za tvoju struku.
I za bilo kakav uspeh, potreban je trud, tako da nikome nije lako!
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Kad sam postavljena na važno rukovodeće mjesto,niko nije rekao: Završila je faks,uspješno radi sve poslove,kupci je vole,nema nenaplaćenih potraživanja..godinama se dokazala kao dobar radnik..
sredinom je kružilo kao bauk: MOra da je spavala sa generalnim..da je nosila pantalone,nikad ne bi napredovala itd..
I tačno znam kako to boli..koje je to ponižavajuće stanje i kako grize nepravda u svijetu u kom je muškarcima sve dozvoljeno,a ženama veoma malo.ALi,znam da je to prolazna faza kao dječije ospice .
I danas kad kažu :LAko je njoj(meni) ja se nasmijem,podignem glavu i kažem: DA,jeste.
Jer ja i oni do kojih je meni stalo znaju ko sam,a ostali mi nisu važni i mogu da laju koliko hoće(karavane prolaze)
Jer nemam namjeru objašnjavati niti pravdati se ikom