cime merite koliko je ona odrasla?
ovaj avatar nema veze sa mnom...
pitanje nije najbolje formulisano
znaci, koji su to postupci, stvari, osobine kod te osobe koje vas navode na zakljucak da je ona odrasla iliti zrela
ovaj avatar nema veze sa mnom...
[quote author=petrana link=topic=1015.msg19923#msg19923 date=1264180892]
[/quote]
Čik pogodi :raz_067: :raz_067: :raz_067: :raz_067: :raz_067:
[img width=640 height=39]http://i204.photobucket.com/albums/bb34/Shepshi/cooltext59505212.jpg[/img]
[quote author=Šepši link=topic=1015.msg20056#msg20056 date=1264282206]
Čik pogodi :raz_067: :raz_067: :raz_067: :raz_067: :raz_067:
[/quote]
Рукама или...? :razzz
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
[quote author=QueenOfClubs link=topic=1015.msg20159#msg20159 date=1264362104]
Рукама или...? :razzz
[/quote]
I rukama
[img width=640 height=39]http://i204.photobucket.com/albums/bb34/Shepshi/cooltext59505212.jpg[/img]
otprilike posle 40-te .. a pitanje je i tad
Za moj četrdeseti rođendan (ja sva očajna, ušla u petu deceniju), svekrva mi je uručila poklon i rekla, "e sad si postala prava žena", a šta sam do tad bila i čime je merila, pojma nemam... aj da joj poverujem
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Čime se to meri breee ?
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
koliko je ko odrastao?
где си пошла с крмељиве очи
po kozi moze ali ono kao kod lubenice mi sumnjivo , to samo kod lubenicama u drugom slucaju moze da zavara
Ciji potpis?
Pa mož da zavara i kod na lubenicama, kako neće na živom čeljadetu.
Al, vic je u tome da, ako te pusti da pljesneš, ondak je zacelo odrasla.
аУУУУУУУУУУУУ ,ЦЦЦЦЦЦЦ КАКВЕ СЕ ОВДЕ БАХАНАЛИЈЕ СПРЕМАЈУ????
Predpostavljam...odlukama
danas sam pričala sa koleginicom o tome koliko nas (neki, doduše) muškarci nerviraju....došle smo do zaključka da je to zbog toga što nas uglavnom (žene) tretiraju kao površne, a mi se zbog tog njihovog odnosa prema nama ponašamo iznervirano, što njima opet daje materijal da misle da smo ćurke....i tako - u krug.
i, kako onda da se zna da li je neko odrastao(la) ili ne?
где си пошла с крмељиве очи
Жене су јако чудне кад их посматраш као интелектуална бића ое да су сексуални објект ,кад их трештираш као сексуални бјект онда кукају како само оћеш да их ...еш.
Ко ће њих сватити?